Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha már nem...

Mit csináljak, ha már nem bírom tovább a szüleimet?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok együtt a párommal, a szüleim nem kedvelik, bár sosem kedveltek senkit. A páromnak 8 hónapja munka miatt el kellett költöznie 200 km-re tőlem, így azóta távkapcsolatban vagyunk, és hétvégente találkozunk. Azóta a szüleim folyamatosan uszitanak mindenkit ellene, hamis történeteket kreálnak róla, mint az elmebetegek. Minden alkalommal, amikor én megyek hozzá, végighallgatom, hogy miért kell nekem menni, miért nem jön ő, nekem most komolyan vele KELL töltenem 3 napot?

Kezdek nagyon rosszul lenni már ettől, minden alkalommal gyomorgorcsom van és szorongok, ha a párommal találkozni fogunk. Ha elkezdik a marhaságaikat, általában ignorálom őket, vagy leállítom a beszélgetést erről, de akkor is baromira bánt, hogy tönkreteszik a boldogságom. Nem lehet nekik semmiben megfelelni.

Nyáron befejezem az egyetemet és hozzáköltözöm, viszont addig nem tudom, mit csináljak.

2023. jan. 21. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
A nyar az mindjart itt van, sajnos nagyjabol semmi olyan informaciot nem irtal le, amibol lehetne kovetkeztetni barmire. Hogy miert ilyen a kapcsolatotok, valoszinu ok csak jot akarnak neked, valami sudribunko behalozott es ugy erzik o nem eleg jo neked.
2023. jan. 21. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Hat ez mar szora se erdemes. Nyarig kibirod fel labon is.

Egyik fuleden be, masikon ki, na meg legyel otthon keveset. Ezek segithetnek.

2023. jan. 21. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Ha elkezdik a hülyeségüket, hagyd őket ott, ahol van, és mondd azt nekik, hogy "Köszönöm, de nem kérek a kreálmányaitokból".
2023. jan. 21. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Mi a tanulság? Az, hogy többet nem mutatsz be senkit a szüleidnek!
2023. jan. 21. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyik füleden be a masikon ki ez a elgjobb amit tehetsz.
2023. jan. 21. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

6

Ezt teszi, ezért nem válaszolt neked.

2023. jan. 22. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!