Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarnak elengedni sehova?...

Nem akarnak elengedni sehova? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég komplikált a helyzetem. Először is leszögezném, hogy 17 éves lány vagyok. 4,4-es az átlagom a gimnáziumban. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt és nem drogozom. Egy viszonylag kisebb városban lakom. Igazából apukámmal lenne a problémám. Az első, hogy van egy “szabálya”, hogy nem lehet barátom 18 éves koromig és ameddig el nem végeztem a gimnáziumot. (ez még 1,5 év). Hogy őszinte legyek, van barátom, persze ezt titkolom előle és anyukám elől is. Általában barátoméknál vagyunk, így nem igazán tud kiderülni sem, ilyenkor azt mondom itthon, hogy a legjobb barátnőmnél vagyok. Hetente ez maximum 2 alkalmat jelent és ezek ilyen 4 órás dolgok. Mostanában apukám elkezdett problémázni azon, hogy én sose vagyok itthon. Így konkrétan sehova nem vagyok elengedve. Szerintetek? Normális ez egyáltalán? kérlek adjatok valami tanácsot.

2023. jan. 21. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vársz egy véet és jogilag emhetsz amikor akarsz.
2023. jan. 22. 00:10
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es! És hogy ne titkolózzon, ilyen elmebeteg szabályok mellett? És az okát se tudni.
2023. jan. 22. 07:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12, odaáll és közli, bocs, ez van. Ha pasikázni elég nagy, legyen ehhez is az. Bármi történhet vele, és a kutya nem tudja, hol kóricál. Igazi nagylányos dolog ész nélkül hazudni. Ne nem tudják zárni...
2023. jan. 22. 08:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!