Ilyen esetben egy szülő mit tenne?
Figyelt kérdés
Ha rájönnétek, hogy a gyermeketek nem veti meg az erőszakos dolgokat, és bizonyos mértékig a halottak iránt is vonzódik.2023. jan. 17. 12:00
11/26 anonim válasza:
Na de hogy vonzódik a halál iránt? Szereti a krimit, bűnügyeket, vagy biológiailag érdekli mi történik, vagy pl ezotéria, vallások iránt érdeklődik, hogy mi van a halál után? Kulturális szempontból, temetkezési rituálék, babonák,stb? Irodalmilag, művészettörténet, történelem? A halállal ezer módon lehet foglalkozni, ami nem aggasztó...
12/26 A kérdező kommentje:
Szexuálisan vonzódik hozzájuk. Halott lányokról gyűjt képeket, videókat, illetve olyan videókat néz amiben egy fiatal lány a melleit, nyelvét vagdalta pengével, fojtogatta magát.
2023. jan. 18. 10:40
15/26 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni kérdező de gyereked felnőtt ember ha ő nem partner a terápiában és hasonlóba akkor nem tudsz rajta segíteni.
17/26 A kérdező kommentje:
25 éves, tehát már felnőtt. Sajnos egy terapeutában sem tud annyira megbízni, hogy elmondja ezeket a dolgait, ezért nem is megy el.
2023. jan. 19. 15:33
18/26 anonim válasza:
Uuu ez a halottak utáni vonzalom nem oké. Én tuti nagyon aggódnék. Keresnék valami megoldást az biztos,egy szakembert. Nehogy elfajuljon.
Te a gyerek vagy vagy a szülő? Én kicsit azt érzem, hogy a gyerek vagy a történetben.
19/26 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok a kérdésben szereplő "gyerek". Nemrég visszaköltöztem a szüleimhez egy időre, de nagyon ügyelek, hogy ne derüljön ez ki rólam. Ki tudja szegények mit gondolnának.
2023. jan. 19. 20:45
20/26 anonim válasza:
"Nem veti meg az erőszakos dolgokat"
Tudnál bántani valakit ? Vagy csak nézni szereted?
Ez nagyon kényes téma. Főleg, hogy annyi szexuális bűnöző van. Remélem te nem vagy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!