Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha keptelen vagyok elviselni...

Ha keptelen vagyok elviselni az itthoni legkort, mwgis mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Apam szerintem beteg. Soha senki mellett nem ereztem meg ilyen nyomasztonak az eletet rajta kivul. Egyre inkabb azon vagyok hogy komoly segitsegre lenne szuksege. De keptelen vagyok ravenni magam hogy elvitessem.

Egyszeruen az amit lemuvel az mar nem allapot.

A vegtelensegig narcisztikus ea egoista raadasul eroszakos rettentoen beteges hanyingerkelto stilusa van.

2023. jan. 15. 10:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

"ha megtehetné hogy elköltözik vajon nem tette volna meg?"

Nagyon sokan vannak, akik megtehetnék, mégsem teszik meg, inkább szenvednek. Lehet, hogy ő is egy közülük.

"Mintha az olyan rohadt egyszerű lenne."

Senki sem mondta, hogy egyszerű. De olyan körülmények között élni, amiktől szenved valaki, jobb lehet szabadulni egy költözés árán.

"Sok mindent nem tehetsz, egy felnőttet megváltoztatni nem fogsz tudni."

Ez is azt indokolja, hogy költözzön el.

"Nem tudjuk hány éves vagy."

Ha ide legálisan regisztrált, akkor elég idős ahhoz, hogy pl. koleszban lakjon, vagy más rokonnál. És ahhoz is elég idős, hogy utánanézzen, hogyan is lehetne elintézni.

2023. jan. 15. 13:01
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Költözz el.
2023. jan. 15. 13:37
 13/22 A kérdező kommentje:

Rengeteget gondolkoztam az elkoltozesen de megis hova. Hajlektalanszallo vagy hova?

Munkasszallo is szoba johet az is egy opcio igaz.

Valszeg ez a ketto lesz au ami lehetoseg lehet.

2023. jan. 15. 14:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Albérlet, tarsberlet, munkasszallo
2023. jan. 15. 14:35
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Kollégium.
2023. jan. 15. 14:36
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Apádnak olvasd fel amit írtál.
2023. jan. 15. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
De a fater pénze jó?
2023. jan. 15. 17:12
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
Van olyan munkahely is, ami ad szolgálati lakást. De sokat nem tudunk mondani, hiszen azt se mondtad meg, hány éves vagy. Elmúltál egyáltalán 16?
2023. jan. 15. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
37%
Fejeld meg azt a suttyót.
2023. jan. 16. 11:15
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

De hogyha valakinek problémája van a családjával, amit NEM tud megoldani, el kell költözni és nem még 30 évesen is hagyni, hogy mérgezzenek.

Ennyire egyszerű a képlet - nem az, marha nehéz így útnak indulni, de legalább nem tesznek totál tönkre.

2023. jan. 16. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!