Mit csinaljak, ha nem birom elviselni anyamat?
Figyelt kérdés
Folyamatosan csesztet,hogy nem vagyok jo semmire,hajlektalan leszek,drogdiler leszek,miert ezt tanulom,buta vagyok,stb. Meguntam.Koltozzek amint lehet? Emiatt nem nagyon akarok 100-200k-t alberletre kolteni inkabb elviselem amig nem allok ugy anyagilag.Ti mit csinalnatok? En annyit tudok tenni,hogy ha elkezd bsztatni akkor elsetalok egybol,de erre nem mindig van lehetoseg.2018. márc. 6. 01:17
1/13 A kérdező kommentje:
Sajnos pial is rendesen,van hogy napkozben is reszeg.Minden nap iszik.Klimaxol vagy nem tudom.Elegem van.
2018. márc. 6. 01:18
2/13 anonim válasza:
Kérdezd meg az önkormányzatot, akik minden szájba ..szott protekciósnak, meg szimpatikus csókosnak osztogatják a szolgálati lakást, meg szükség lakást, meg saját életet akarok kezdeni címen kiutal a szellemi fogyatékosnak is lakást.
3/13 anonim válasza:
Vagy menj szállóra, kollégiumba
4/13 anonim válasza:
Koli, Erasmus+, az enyém nem ilyen és mégis zavar néha, aludj ott a barátaidnál, ha kapcsolatod van az is megkönnyítheti.
5/13 anonim válasza:
Ha eleged van anyádból, akkor ne sajnáld a pénzt és igen ia fizesd ki a lakbért es költözz, de ezt Te nem akarod, akkor még is minek rinyálsz? Más opció nem nagyon van.
6/13 anonim válasza:
El ne költözz, inkább írj ki még majd öt kérdést és nyavalyogj tovább.
7/13 anonim válasza:
Nem beszéltél vele hogy téged ez zavar?
8/13 A kérdező kommentje:
Koszonom annak aki normalisan valaszol,aki meg nem az meg leszophat.Kepzeld nem engedhetem meg minimalberbol a spontan koltozest ezert kerdeztem,hogy meg milyen lehetosegek vannak.
2018. márc. 6. 11:34
9/13 anonim válasza:
Tán tanulni kelett volna h ne szar béred legyen. Te is csak siránkozni akartal egyet. „ Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé!” Dr. Bubó. Amugy már otthon mindenki alkoholista?
10/13 A kérdező kommentje:
Verd ki a mesefiguradra te buzsi.Super Mariora is felnezel te elet csaszara?
2018. márc. 6. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!