Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak, ha nem birom...

Mit csinaljak, ha nem birom elviselni anyamat?

Figyelt kérdés
Folyamatosan csesztet,hogy nem vagyok jo semmire,hajlektalan leszek,drogdiler leszek,miert ezt tanulom,buta vagyok,stb. Meguntam.Koltozzek amint lehet? Emiatt nem nagyon akarok 100-200k-t alberletre kolteni inkabb elviselem amig nem allok ugy anyagilag.Ti mit csinalnatok? En annyit tudok tenni,hogy ha elkezd bsztatni akkor elsetalok egybol,de erre nem mindig van lehetoseg.
2018. márc. 6. 01:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom Édesanyádat,a hozzászólásaid mindent elárulnak rólad.
2018. márc. 6. 12:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Pont te magyarazol aki arra elvezkedik,hogy masokba belerughasson? Anyad inkabb nyelt volna le.
2018. márc. 6. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nem nyelt le,csak a piát nyelte,ott is hagytam őket 18 évesen,és igen csöveztem is nem vagyok rá büszke de tettem a dolgaimért nem siránkoztam és pattogtam másokra. De neked biztos nem olyan nagy a gondod ha itt picsogsz,gondolom a kaja amit eléd rak az jól esik..
2018. márc. 6. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!