Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha keptelen vagyok elviselni...

Ha keptelen vagyok elviselni az itthoni legkort, mwgis mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Apam szerintem beteg. Soha senki mellett nem ereztem meg ilyen nyomasztonak az eletet rajta kivul. Egyre inkabb azon vagyok hogy komoly segitsegre lenne szuksege. De keptelen vagyok ravenni magam hogy elvitessem.

Egyszeruen az amit lemuvel az mar nem allapot.

A vegtelensegig narcisztikus ea egoista raadasul eroszakos rettentoen beteges hanyingerkelto stilusa van.

2023. jan. 15. 10:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Költözz el.
2023. jan. 15. 10:33
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Kinek a lakása és mennyi idős vagy?
2023. jan. 15. 10:33
 3/22 anonim ***** válasza:
25%
"keptelen vagyok ravenni magam hogy elvitessem" - pedig lehet, hogy mégiscsak el kellene vitetni a papát. Mennyi idős? Demens? Mert akkor tényleg egy otthon lenne számára a legmegfelelőbb, ahol 0-24-ben figyelnek rá és neked is az lenne a legjobb, ha nem lenne körülötted.
2023. jan. 15. 11:11
 4/22 anonim ***** válasza:
45%

Imádom amikor valaki odafossa hogy "költözz el". Gondoljuk végig logikusan, ha megtehetné hogy elköltözik vajon nem tette volna meg? Mintha az olyan rohadt egyszerű lenne.

Sok mindent nem tehetsz, egy felnőttet megváltoztatni nem fogsz tudni. Nem tudjuk hány éves vagy. Próbálj meg kevesebb időt tölteni otthon.

2023. jan. 15. 11:12
 5/22 anonim ***** válasza:
29%

"Gondoljuk végig logikusan, ha megtehetné hogy elköltözik vajon nem tette volna meg? "

Nem, nem feltétlenül tette volna meg. A többségnek kényelmesebb nyafogva otthon élni, ahol eltartják, ahol megcsinalnak helyette mindent, mint önállóan élni

2023. jan. 15. 11:13
 6/22 anonim ***** válasza:
54%

"Imádom amikor valaki odafossa hogy "költözz el". Gondoljuk végig logikusan, ha megtehetné hogy elköltözik vajon nem tette volna meg? Mintha az olyan rohadt egyszerű lenne."

Mert szerinted milyen más megoldás lehet még?bTényleg kíváncsi vagyok a fenomenális ötleteidre. Mert az nem megoldás, hogy próbáljon meg kevesebb időt otthon tölteni-még ha jól is hangzik. Mert azt nem lehet megcsinálni, hogy apukát kidobjuk a házból.

Kérdező, gondolom te még fiatal vagy, és tanulsz. A kollégium nem jöhetne szóba? Mert a költözéshez tényleg vastag pénztárca kell, de a koli pár évre megoldásként tökéletes lehet. Vagy esetleg még az, hogy egy barátodhoz menekülsz. Ketten éltek egyébként?

2023. jan. 15. 11:27
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
#4 Jó, hát gyakorin már mindenki 12 éves korában diákmunkára ment, és a gyümölcsszedésért kapott pénzéből 16 évesen saját lakást vett, amibe be is költözött a 18. szülinapján, és onnantól ő tartotta el a szüleit meg a nagyszüleit a gyári munkájából.
2023. jan. 15. 12:15
 8/22 anonim ***** válasza:
20%

"Jó, hát gyakorin már mindenki 12 éves korában diákmunkára ment, és a gyümölcsszedésért kapott pénzéből 16 évesen saját lakást vett, amibe be is költözött a 18. szülinapján, és onnantól ő tartotta el a szüleit meg a nagyszüleit a gyári munkájából."

Téves, a gyakorin mindenki otthon él a mamahotelben 30 évesen is, mert kell az egyetemi diploma és mellette termeszetesen gyűjtöget a saját villára, mert egy panel az uyge nem játszik-ja, természetesen semmit nem ad haza és nem is segit

2023. jan. 15. 12:18
 9/22 anonim ***** válasza:
74%

5

Akármennyire is fáj neked, nem attól leszel ám felnőtt, hogy elköltözöl albérletbe, ott a fizetésed felét otthagyod egy idegennek, majd pedig hónapról hónapra próbálsz nem éhen dögleni. Ez ám a nagy felnőttség...

A pékségbe 1 darab zsemlét sem fognak hozzád vágni csak azért, mert te albérletben laksz és nagyon felnőtt vagy.

2023. jan. 15. 12:23
 10/22 anonim ***** válasza:
17%

#5 Attól még, hogy valaki otthon lakik a szüleinél, nem feltétlen jelenti ám azt, hogy megcsinálnak helyette mindent. A legtöbben külön háztartást vezetnek, fizetik a saját rezsijüket, kajájukat, csak mondjuk gyűjtenek pénzt egy normális lakásra, ahelyett, hogy albérletre szórnák el a teljes fizetésüket. Sőt, képzeld, vannak akik pont amiatt laknak a szüleiknél, hogy a szülők helyett csináljanak meg mindent, mert a szüleik már idősek.

Nem attól leszel felnőtt, hogy a teljes fizetéseden elcseszed a rohadtdrága albérletre, egy zsemlére marad pénzed naponta, halmozod az adósságokat a szolgáltatóknak, és akkor hurrá, micsoda felnőtt vagyok.

2023. jan. 15. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!