Miért nem értik meg a párom szülei, hogy a másik autista gyereküket nem szabad elvinni rendezvényekre?
Tudom, hogy elsőre nagyon rosszindulatúnak hangzik ez a kérdés, de jó okom van rá, hogy ezt írtam. A párom testvére 24 éves, autista ès konkrétan egy időzített bomba. Volt olyan, hogy nàluk voltunk vendégségbe és valaki kimondott egy olyan szót, amiről neki rossz emlék jutott az eszébe ès konkrétan elkezdett toporzékolni, poharat a falhoz vágta.
Na most nyáron lesz az esküvőnk ès a párom, finoman közölte az anyjáéknak, hogy nem szeretné, hogy ott legyen a testvére. Na erre jött a sértődés, hogy a párom milyen gonosz ès, hogy minket jobban érdekel, hogy mások mit gondolnak ès kijelentették, hogy akkor ők se lesznek ott.
De miért nem lehet ez elfogadni? A nagynéném gyógypedagógus ès ő is mondta, hogy az autista embereket nem jó elvinni ilyen eseményre, mert felzaklatja őket a sok ember.
A párom mesélte, hogy az általános iskolai ballagásán is jelentetett rendezett. Aztán amikor középiskolában végzős volt elmentek egy keresztelőre ès ott is csinàlta a műsor, akkor a párom kijelentette, hogy nem mehet a szalagavatójára, erre a szülők meg megmondták, hogy akkor ők se mennek el. Így is lett. Se a szalagavatón se a középiskolai ballagásra nem mentek el.
Tényleg ennyire gonoszság ez tőlünk?
71#
Az a gyerek ki van szolgáltatva mindenkonek,és lesz is egész életében! Folyamatosan hazudsz a történtekről! Ha úgy lenne ahogy leírtad akkor nen itt keresnél igazolást!
70#
Húzz el te, ha ennyire zavar!
"Idióta fszfej. Nem vagy képes szöveget értelmezni egészében, ezért kiragadod az önmagában, részletek nélkül felháborítónak nevezhető részt, hogy provokálj másokat. Komolyan, bszd meg, pusztulj már a kérdés alól, te utolsó, primitív, hülye, selejtes, rothadék véglény."
Köszi a privátot! Szerintem ez inkább téged minősít!
#72 Hol keresett bárki is igazolást? Az volt a kérdés, hogy miért értetlenek a szülők, meg leírta, hogy mit tud a körülményekről.
Az egyetlen, akinek innen el kellene takarodnia, az te vagy, gyökérkém. Irreleváns odaszólásokat tolsz, részleteket ragadsz ki, hogy provokálj másokat, nem is a kérdésre válaszolsz. Észérveket tőled még nem láttam, mondjuk lehet azért, mert ahhoz kéne ész is, ami úgy látom neked nincs.
75#
Ebben meg neked van igazad! Teljes mértékig!
Csak a sztori hitelességében nem vagyok biztos! Ezért is kérdeztem egy csomó mindent az elején, de arra nem válaszolt! Igy meg úgy tűnik, mintha fikázni kéne a szülőket!
74#
A kérdező a kérdéssel, te szerencsétlen!
77#
Nem akarok fikázni valakit, a semmiért. Nem akarok a kérdező szájába adni semmit!
Te szerinted ha az az autista fiú, veszélyeztetne bárkit a kitöréseivel, akkor a szülők engednék, hogy részt vegyen családi eseményeken? Sőt, "erőltetnék", hogy részt vegyen a testvére esküvőjén,ezzel kockáztatva, hogy esetleg bánt valakit, esetleg kárt okoz?! Ne hülyéskedjetek már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!