Hogy állnál az Anyádhoz, ha tudnád hogy bármit amit tanácsol az hülyeség és nem szabad rá hallgatni?
Akarhanyszor hallgattam ra, rossz helyzetbe kerultem. Naiv, nem gondolkozik es ha gondolkozik is rosszul.Nagyon rosszul lat mindent, nem szabad ra hallgatni barmit mond, nem szabad figyelembe vennem. Neha nagyon ideges vagyok vagyok emiatt, mert barcsak olyan Anyam lett volna akinek szamit a szava es lehet ra szamitani de Anya ennek az ellentete. Soha nem szamithattam ra, ha pl megvert engem valaki en voltam a hibas, es biztosan okkal vert meg, sosem vedett meg engem mint egy Anya a gyereket, sot annak a partajara allt aki megvert engem. Nincs erom vitatkozni ha mond valamit meghallgatom es helyeselek de soha nem hallgatnek mar ra.
Hogy allnal egy ilyen Anyahoz?
Tehát az a probléma, hogy te magad nem vagy képes gondolkodni és mindig xarul döntesz?
Nem kell hallgatni senkire.
2. Nem, nem ez a problema. En egesz eletemben egyedul dontottem mindenrol, senki nem nevelt csak voltam. Soha senki nem segitett.
A kerdes az, hogy ki hogyan allna ehhez a helyzethez
Sehogy nem kell hozzá állni. Tudom hogy azt várod, szidjuk anyádat és sajnáljuk téged. Hát nem.
Segített neked a legjobb tudása szerint. Azt a tanacsot adta, ami szerinte a legjobb volt.
Nem minden szülő alkalmas a szülői szerepre,vannak szülők akik alkoholisták,érzelmi zsarolók,bántalmazók vagy akár szellemi fogyatékosok is,és mindezek ellenére,normális gyerekeik vannak(ami persze nem az ő érdemük).
Szerintem tekints rá anyaként,beszélgess vele a szintjéhez mérhetően,fontos kérdéseket pedig ne tegyél fel neki.Olyan amilyen, de csak neki köszönheted az életed.
"Akarhanyszor hallgattam ra, rossz helyzetbe kerultem."
De miért hallgattál rá újra és újra, ha tudtad, hogy mi lesz...??
Nekem erről a "vadász-vadász, te sz...i jársz ide" vicc jut eszembe...
folytatom....
Tök ellentmondásban van a kérdésed alatti első mondat a későbbivel:
"En egesz eletemben egyedul dontottem mindenrol"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!