Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állnál az Anyádhoz, ha...

Hogy állnál az Anyádhoz, ha tudnád hogy bármit amit tanácsol az hülyeség és nem szabad rá hallgatni?

Figyelt kérdés

Akarhanyszor hallgattam ra, rossz helyzetbe kerultem. Naiv, nem gondolkozik es ha gondolkozik is rosszul.Nagyon rosszul lat mindent, nem szabad ra hallgatni barmit mond, nem szabad figyelembe vennem. Neha nagyon ideges vagyok vagyok emiatt, mert barcsak olyan Anyam lett volna akinek szamit a szava es lehet ra szamitani de Anya ennek az ellentete. Soha nem szamithattam ra, ha pl megvert engem valaki en voltam a hibas, es biztosan okkal vert meg, sosem vedett meg engem mint egy Anya a gyereket, sot annak a partajara allt aki megvert engem. Nincs erom vitatkozni ha mond valamit meghallgatom es helyeselek de soha nem hallgatnek mar ra.

Hogy allnal egy ilyen Anyahoz?

2022. dec. 6. 17:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Szomoru. De te is tudod a valaszt... Ne hallgass ra. Ennyi. Szeretheted attol még... De ne redd amit Mond. Pont az ellenkezojet inkabb :-D
2022. dec. 6. 19:20
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Azon kívül hogy szidatni akarod anyád mi a kérdés célja? Ki tarott puskát a fejedhez hogy hallgass rá? Csak és kizárólag te vagy a felelős abban kire hallgatsz: úgyhogy csak magadat okolhatod.
2022. dec. 6. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Ne haragudj kérdező, de egyrészt egyik mondatoddal ütöd a másikat, másrészt nem igazán értem, milyen válaszokat vársz, harmadrészt kb. örökölted anyukád szellemi képességeit. :D

Amúgy én örülnék a helyedben, hiszen pontosan tudhatod mindig, mit kell csinálni: az ellenkezőjét annak, amit anyukád mond!

2022. dec. 6. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
Vállon veregetném magam, de jó, hogy már gyerekként is tudtam, hogy anyámra nem kell hallgatni.
2022. dec. 6. 19:47
 15/20 NTBS ***** válasza:
100%
Meghallgatás aztán elfelejted.
2022. dec. 7. 06:38
 16/20 anonim ***** válasza:
68%

Miárt hallgattál rá?

Egyébként most hallgattál vagy egyedül döntöttél? Összevissza írsz.

2022. dec. 7. 07:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16: tegnap már én is felhívtam erre a figyelmét... De nem reagált rá.
2022. dec. 7. 09:52
 18/20 anonim ***** válasza:
16-17, mert még nem tudta megkérdezni anyukát, hogy erre mit válaszoljon. Úgy meg ezt nem lehet.
2022. dec. 7. 10:55
 19/20 anonim ***** válasza:
68%

Azért csak felnevelt téged, tehát nem volt minden döntése hibás.

Egy szülőnek, aki a gyerekevével van naponta, rengeteg hirtelen döntést kell hozni, alószínűleg nem mind sikeres, nem is vrható el hiszen emberi lények vagyunk hibázunk. De akinél több a + mint a -, az általában boldogul a hétköznapokkal.

2022. dec. 7. 11:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám is pont ilyen hülye.Ezen kívül még rosszindulatú is.Én nem foglalkozom vele, csak amennyit feltétlen muszáj.
2022. dec. 7. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!