Mit szoltok ahhoz az anyához, aki nem engedi a gyerekének hogy koleszos legyen, önnálosodjon?
Van egy épp most felvételiző uncsihugom, aki szeretne tovább tanulni egy olyan iskolába, ami az otthonától jóval messzebb van, ezért be akar iratkozni a suli kollégiumába, de az anyja ezt nem támogatja.
Tegyük fel, hogy az unokahugomat fel veszik ebbe az adott suliba jövőre, de az anya nem viszi el a gyereket sem a szóbelire, sem a koleszba.
Mesélte mai nap az anyja nekem, hogy semmiképp nem fogja el engedni a "kölykét" ilyen messzire, és azt gondolja, hogy ha nem írja alá a sulis papírokat amik a beiratkozáshoz kellenek, és szóbelizni, akkor sikeresen "megvédte" a gyereket. Szerintem ez nem normális, és nagyon lehangolt volt a gyerek, azt gondolja igy biztos nem lehet koleszos.
Úgy tudom, hogy kell szülöi aláírás a beiratkozáshoz, bár én nem voltam kolis sosem.
Tehát végül is, ha fel is veszik, akkor sem járhat oda? Komolyan az anyján múlik az egész? Elkeserítő számomra a dolog, mindennap bombáz üzenetekkel hogy mi lesz igy vele, ez az álom sulija.
Van viszont egy háttér dolog, hogy van egy fiúja, akitől tiltja az anyja, mert hogy felnőtt ez a fiú és ott lakik az iskola melletti városban. Van egy gyanúm hogy az anya ezért félti ennyire a "kolesztól".
#10 Érdekes, pedig az összes gimis kolesznál a koleszosok valahogy cigiznek, ott szoknak rá a bagóra, piálnak, őrjöngenek.Tudom, mert egy ilyen közelében lakom.Azt csinálnak a gyerekek amit akarnak, a kutya nem szól rájuk semmiért.
Ok, van tanulási idő, meg ekkor akkor le kell jelentkezni.De azon kívül?...
gimis koleszben ittunk, cigiztunk, szexeltünk, éds este 8kor mint a jó gyerekek mentünk vissza, senki nem tudott semmit, se nevelők, se szülők.
jogos az anyuka döntése
27/N
#14 #15 #16
Az én férjem 34, ő is pont ilyeneket mesélt a gimis kollégiumról.Annyi, hogy ő 18 évesen kezdett cigizni, de a többi gyerek ott szívta bent a suliban, piáltak is, meg minden.
#10 Az egyik koleszos csaj a suli közeli szórakozóhely tulajával jött össze. Szakvizsgát már nem is velünk tette le, mert várta az első gyereküket.
Leginkább a két leszosok meg a srácok miatt vonultunk be oda is bolond ballagáskor.
Kb. 50 km-re volt az otthona.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!