Mit kezdjek az anyámmal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen amit az anyám csinál(szerintem) már túlzás.

18 éves vagyok,és akárhányszor buliba vagyok konkretan ébresztőt kell reggelre állítanom csak azèrt hogy felhívjam,különben már kezdi a regényt irni hogy mit képzelek magamrol hogy egy üzenetet nem irok neki.

Akármelyik ismerosomnel alszok folyamatosan szóvá teszi hogy miert nem jottem el kora reggel mert hogy idegenekhez nem ülünk be eddig. (Azért idegenek mert ő nem ismeri oket)

Mindig en vagyok az egyetlen a 18-19 éves tarsasagbol akit hívogat az anyja orankent.

Multkor kikapcsolt ejszaka a telefonom és pialas után delutan 1 ig aludtam,mire bekapcsoltam az ismerőseivel kerestetett már és 38 nemfogadott hivasom volt egy csomó embertől.

Tudom hogy aggódik de már megfojt ezzel hogy akárhol vagyok ott van az árnyéka és nem tudok a barátaimra figyelni.

A legutóbbi bulin is en voltam az egyetlen akinek reggel 10 kor csörgött a telefonja hogy mit képzelek magamrol hogy már nem vagyok uton hazafele?!

És itt már elmondtam neki hogy már elegem van ebből amit csinál.Most azóta nem szol hozzam,ram sem néz,úgy tesz mintha azt mondtam volna hogy soha többe ne szóljon hozzam ,holott csak elmondtam ezeket amiket leírtam..

18/F

2023. jan. 3. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mindeközben apád? Vagy egyedül nevelt fel? Tesó sincs, gondolom..
2023. jan. 3. 12:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én 16 éves koromban kezdtem az eljárkálást, kocsmázást és akkor ott is volt 1-2 vita, 1x még egy pofont is kaptam, volt, de utána leültünk megbeszélni, hogy hívás nyista, és én írok messengeren, hogy "cs, itt vagyok a _ helyen és ma Petinél alszom" , és akkor a szülő is nyugodt, hogy talán nem raboltak el, max másnap felhívod, de ezt az ébresztő állítást offoltasd vele, mindenkinek legyen meg a megfelelő határa, neki legyen meg, hogy tudja, hogy élsz, neked meg hogy hagyjon élni.

A maradi gondolkodásán meg kommunikációval nem tudsz úgyse változtatni, hogy mit illik, mit nem, mik a mai normák, nem kell vele foglalkozni, vagy hát elmondhatod neki, hogy már nem 1860 van, de majd idővel megszokja. :)

26/F

2023. jan. 3. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Lehet félt, hogy drogozni kezdesz. :D
2023. jan. 3. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom nincs párja, vagy nem túl jó a kapcsolata vele, ezért téged akar maga mellett tudni, kisajátítani. Tipikusan az a nő, aki magának szülte a gyereket, h neki jó legyen, de h a gyerek mit akar, és h ő is egy önálló lény, az nem számít.
2023. jan. 3. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyke vagyok,apámat nem különösebben erdekli amit anyám csinal,nem szol bele.
2023. jan. 3. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg neked kell kiallni amgadért.
2023. jan. 3. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

En vallalom,h irogatok anyadnak penzert. Csak add meg az idopontokat.

Aterzem a szitut . Az enyemet mar letiltom kb. Nem egyutt elunk szerencsere.

2023. jan. 4. 05:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ülj le vele mond el neki, hogy felnőttél ne telepedjen rád, az hogy félt az természetes de magyarázd el neki, hogy neked ez kellemetlen.
2023. jan. 4. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!