Mit kezdjek anyámmal? Nem költözhetek még el
Anya mindig minden szaron problémázik. Utálok itthon lenni, szeretem amikot a suliba 10 órám van kedden, mert akkor nem zargat haza és nyugodt lehetek.
Amióta van barátom arra id csak nyavajog. Most lesz az öcsém ballagása, mert most 8.-os.5 személy mehet egy ballagóhoz. Úgy mennénk, hogy anya apa hugom barátom és én. Dee anya hisztizik, hogy barátomat ki a franc hívta meg meg engem is. Eközben apa nagynénje is bejelentette, hogy ők csak az iskolaira tudnak menni, mert utána ballag a saját unokája.
Ők ugye 2-en jönnének, és úgy már 7. Anya azt mondta, hogy nem mehetek, max kerítésen kívül. Én meg biztos nem állok ott mint egy bazári majom a saját tesóm ballagásán.
Most evvel, hogy tudnék kompromisszumot kötni?? Nem sok kedvem van ezek után menni.
16l
Beszéld meg a tesóddal, hogy anyud miatt nem mész, mert nem néz téged és a barátodat jó szemmel, inkább másokat lát ott szívesen.
Anyukádnak meg nyugodtan mondd, hogy hívhat bárkit a helyetekre, ti már gratuláltatok a tesónak.
Bár valószínű, hogy inkább csak azzal van a baj, hogy a barátod is menne, nem veled. Szét akar szakítani titeket.
Csak higgadtan.
Nem hisztiztem, hogy a pasim legyen ott. Lehet szerinte aktuális kan, de szerintem nem.
Az valóban lehetséges, hogy szét akar szedni mert folyamatosan a negatív tulajdonságait hajtogatja nekem és szidja. Olyankor ott is szoktam hagyni.
Ha ennyire limitált hogy ki mehet, akkor kizárólag olyan személyek legyenek jelen akik a tesódnak fontosak! Nem számít hogy a te, vagy hogy anyukád kit szeretne hogy ott legyen. Az öcsédet megkérdezte valaki hogy ki legyen az 5 ember? Szerintem alap hogy szülők és te ott legyél de ez csak 3 még.
Lehet hogy anyukád nem a legtökéletesebb de te elgondolkodtál már a saját hozzáállásodról? Miért piszkál anyukád? Miken szokott "problémázni"? A pasiddal mi a gondja? Te hogyan viselkedsz anyukáddal szemben?
Nem a nagynéném.
Apám nagynénje. A tatám tesója...
5 főbe nálunk se férne bele a 16 éves lányom barátja, akár kedvelem akár nem, ha rokonok is jönnének.
Szüleid, húgod, te, és az apud nagynénje jöjjön, de a férje nélkül, ha tényleg csak 5 fő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!