Mit kezdjek anyámmal? Nem költözhetek még el
Anya mindig minden szaron problémázik. Utálok itthon lenni, szeretem amikot a suliba 10 órám van kedden, mert akkor nem zargat haza és nyugodt lehetek.
Amióta van barátom arra id csak nyavajog. Most lesz az öcsém ballagása, mert most 8.-os.5 személy mehet egy ballagóhoz. Úgy mennénk, hogy anya apa hugom barátom és én. Dee anya hisztizik, hogy barátomat ki a franc hívta meg meg engem is. Eközben apa nagynénje is bejelentette, hogy ők csak az iskolaira tudnak menni, mert utána ballag a saját unokája.
Ők ugye 2-en jönnének, és úgy már 7. Anya azt mondta, hogy nem mehetek, max kerítésen kívül. Én meg biztos nem állok ott mint egy bazári majom a saját tesóm ballagásán.
Most evvel, hogy tudnék kompromisszumot kötni?? Nem sok kedvem van ezek után menni.
16l
Figyelj, 16 évesen azért mérget vehetsz rá, hogy nem ezzel a fiúval fogsz megöregedni. Még akkor is, ha most úgy érzed - hozzáteszem, mindenki úgy érzi. Ha 5 ember mehet, akkor szerintem az lenne a legevidensebb, ha a szűk család menne - apa, anya, a húgod, meg te. Nem látom túl sok létjogosultágát, hogy ott legyen a barátod. Ha te kiakadsz azon, hogy jönne a nagynénéd, szerintem sokkal jogosabban akad ki anyukád, hogy inkább hoznád a barátodat. Erősen a tinikorban vagy, pár év múlva rájössz, hogy nem kell mindenért verni a hepajt. És arra is, hogy az életben korántsem feltétlenül a kapcsolatot kell első helyre tenni.
Szerintem egyébként ez úgy lenne a legfairebb, ha csak ti 4-en mennétek. Ha nem tud jönni a nagynénétek a férjével, mert nem "férnek el", akkor logikus, hogy azért téged nem "pöckölünk ki". Tesó vagy, szerintem inkább neked van ott a helyed. De a pasidért nem kell cirkuszolni.
Hát menj a barátod nélkül. Oké, hogy helyette jön a nagynéni, de helyetted ne már!
Egyébként tök szuper az 5 fő, az én húgom ballagására csak 2 ember mehet. Végül én megyek meg az öcsém. Tudunk nosztalgiázni a tanárokkal.
Tehát elköltözést fontolgatsz, mert az aktuális csávód nem rángathatod el egy ált. iskolás ballagásra (biztos nagyon akar menni). Szegény anyád.
Értem én, hogy kamasz kor, meg hormongőz, de azért nem kell teljesen hülyének lenni. Kicsit kapj az agyadhoz.
19, korábban már rámutatott valaki, hogy itt valószínűleg annyi történt, hogy a kérdező addig hisztizett, hogy a kanja nem mehet, hogy az anyjának elege lett és végül mondta, hogy akkor a kérdező se menjen.
Egyébként kérdező leírta, hogy így már nincs is kedve menni, szóval a probléma igazából meg van oldva. Legalább nem cseszi el a család örömét hisztivel meg pofavágásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!