Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdjek anyámmal? Nem...

Mit kezdjek anyámmal? Nem költözhetek még el

Figyelt kérdés

Anya mindig minden szaron problémázik. Utálok itthon lenni, szeretem amikot a suliba 10 órám van kedden, mert akkor nem zargat haza és nyugodt lehetek.

Amióta van barátom arra id csak nyavajog. Most lesz az öcsém ballagása, mert most 8.-os.5 személy mehet egy ballagóhoz. Úgy mennénk, hogy anya apa hugom barátom és én. Dee anya hisztizik, hogy barátomat ki a franc hívta meg meg engem is. Eközben apa nagynénje is bejelentette, hogy ők csak az iskolaira tudnak menni, mert utána ballag a saját unokája.

Ők ugye 2-en jönnének, és úgy már 7. Anya azt mondta, hogy nem mehetek, max kerítésen kívül. Én meg biztos nem állok ott mint egy bazári majom a saját tesóm ballagásán.

Most evvel, hogy tudnék kompromisszumot kötni?? Nem sok kedvem van ezek után menni.

16l

2021. jún. 6. 09:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
99%

Tesódat megkérdezted, hogy szeretné-e, ha mennél?

A pasidnak teljesen felesleges ott lenni

2021. jún. 6. 11:59
 22/30 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, azt megérteném ha a te ballagásod lenne és azt akarnád hogy ott legyen a pasid. De ez az öcsédé, akinek ez a kisfiú senkije.

Nem kell menned, de akkor azt se várd hogy a tiéden bárki ott legyen. Értem én hogy kamasz hiszti meg minden de ez túlzás

2021. jún. 6. 12:02
 23/30 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat félreértettetek.

Én nem hisztiztem ki, hogy barátom ott legyen, én nem is erőltettem soha. Egyszerűen szarul esett. Az, hogy múltkor még úgy beszélt, hogy jöhet, most meg még én se vagyok oda kívánatos személy. Egyébként is borzalmas a kapcsolatom anyukámmal, apával jobban megértetem magam.

Anya alapból ellenzi a kapcsolatunkat, mivel szerinte egy 16 évesnek nem kellene kapcsolat.

Barátom 21 éves, nem szexeltünk még. Szóval nem csak kúr0gatni akar,én nem akartam még ő megérti.

Egyébként amikor szülinapja volt is megkérdezte, hogy barátom minek van itt mindenki szülinapján mindig.

2021. jún. 6. 12:17
 24/30 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy marhára érdekes, hogy ez az öcséd napja úgymond, és senkinek eszébe se jut, hogy őt megkérdezze, hogy ő mit szeretne, ki legyen ott?
2021. jún. 6. 12:33
 25/30 qkker1 ***** válasza:
97%
Azért én meghallgatnám a másik felet is, hogy vajon mi a teljes igazság!
2021. jún. 6. 13:04
 26/30 anonim ***** válasza:
29%
Úristen, van akit még egyáltalán érdekel ilyen baromság, mint egy ballagás?
2021. jún. 6. 13:53
 27/30 anonim ***** válasza:
88%
Hát de ha nincsenek jóban a pasiddal (nekem se tetszene ha egy 21 éves egy 16 éves kislánnyal lenne) minek vitted a születésnapjára?
2021. jún. 6. 14:12
 28/30 anonim ***** válasza:
33%
Szerencsétlen csávó. Minek rángatod el mindenféle családi cuccra, ahol még csak nem is látják szívesen? És még meg se kuffanthat. Na de ha 21 évesen ennyi esze van, hogy hisztis kislányokkal kezdjen, valahol meg is érdemli.
2021. jún. 6. 14:24
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyre jobban megértem anyádat.
2021. jún. 6. 17:03
 30/30 anonim ***** válasza:
62%
2 évet bird ki.
2021. jún. 6. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!