Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket szoktak piszkálni a...

Titeket szoktak piszkálni a kapcsolat témával?

Figyelt kérdés
Én utálom ha előkerül a téma. Nem tudják felfogni hogy azért élek egyedül mert úgy érzem magam a legjobban, azt inkább el sem mondom senkinek a családban hogy nem érzek semmit sem. Nem érdekelnek az emberi kapcsolatok, az egyéjszakások és a prostituáltak meg pláne nem, elintézem gyorsan magamnak azt helló. Annyira utálom ezt az elcseszett világot hogy semmilyen formában nem akarok részt venni bennel, addig járok dolgozni és veszem meg amit meg kell míg meg nem halok aztán ennyi. Így sincs időm annyit kockulni (egyetlen jó dolog az életben), mi lenne ha lenne valakim akivel törődni kell.. 22/f
2023. jan. 1. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem leszbikusok titulálnak, ha fel éven át nincs senki fiú körülöttem, ha meg van, akkor abba kötnek bele, hogy úgy is szakítunk, ne éljen bele magam stb
2023. jan. 2. 00:02
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es. Nagyon kedves ismerőseid lehetnek...
2023. jan. 3. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, 11 vagyok, ez legjobban a családomra jellemző, többi ismerős már csak pletykálgat csendben ezekrol a dolgokról. De tesóm is állandóan célozgat most is, hogy biszex vagy leszbikus vagyok, az agyamra mennek.
2023. jan. 6. 00:38
 14/14 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Ismerős, persze fiatalon, amikor meg jöttek hozzám a csajok, akkor meg minddel probléma volt :D

Most meg már fel is voltam kérdezve, hogy ő elfogad akkor is, ha meleg vagyok…. :D

Szóval csak foglalkozz a saját dolgaiddal, valami úgy is lesz, “olyan nincs, hogy nincs semmi….”(Besenyő Pistabácsitól)

2023. febr. 3. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!