Szülők! Hogy fogadnátok ha a 15 éves lányotok egy 24 éves fiúval járna?
Az érettséget szeretik arra ráhúzni, hogy valaki nem iszik meg bulizik, de igazából kvára nem ezt jelenti.
Akkor vagy érett, ha van egy világképed, velemenyed, ralátásod a dolgokra, ez meg tapasztalatokból jön. Tapasztalni meg nem fog 15 év alatt 30 évnyi dolgot. Ez idő, ennyi. Nálad sem úgy működik, hogy nem iszol meg bulizol, akkor érett vagy. Lófszt. Max nem vagy bulis.
Huszonnégy évesen diplomáztam, megkértem a barátnőm kezét akivel együtt laktam évek óta és dolgoztam, hogy legyen családom meg gyerekem, akiknek biztosítani tudok mindent...
Beteg dolog egy 15 évessel együtt lenni. Mit csináltok? Őszintén. Te iskolában vagy 2ig, megírod a házit, majd találkoztok egykét órára, dgtok, majd haza mindketten mert téged 10kor hazavárnak?
Ez 15 évesen poén, 25 évesen a fejemet verném a falba tőle hogy akar a faxom ilyen "kapcsolatot".
Gyerekek, 14 évesen voltam szerelmes 18 éves fasziba, elég egyértelműen ki is mutattam, és nagyon normálisan, egyáltalán nem sértően, elmagyarázta, hogy nem lesz köztünk a világon semmi: Ő gyakorlatilag nagykorú, én meg éppen, hogy korlátozottan cselekvőképes kislány.
Ő legalább egészséges volt...
Kérdező, menekülj ettől az aberálttól, majd ha te leszel 24 éves, rájössz, miért hánynak az ilyenektől a normális emberek!
kérdező, ha az én lányomat környékezné meg komoly kapcsolat céljából, akkor valszeg a férjemnek kellene alibit biztosítanom
aki meg nem érti, mi a különbség, az éjjel a discoban megdugja és a komoly kapcsolat közt. Éjjel a discoba kifestve-kikenve esetleg nem is szomjasan a 24 éves nem biztos, hogy tisztában van vele, hogy a kiscsaj 15, nem 19. Nem lelkizni akar, nem beszélgetni, komolykodni, hanem egy numerát, aztán másnapra elfelejtve. Az a 24 éves, aki tisztában van vele, hogy élete szerelme 9 évvel fiatalabb, az szépen előadja, hogy húúú, a 15 éves mennyivel érettebb a koránál, és lelkitársak, és szerelmes és lehozza a csillagokat, vagyis folyamat hazudik a kisgyereknek, hogy legyen egy állandó dugópartnere.
Mondjuk, ha ezt el kellett magyarázni, már nem csodálkozok, hogy szerintetek rendben van a 15-24 arány...
Nem járna vele. Egy felnőtt férfi szálljon le a 15 éves gimnazista lányomról.
Ha nem megy önként, akkor beszélgetés után.
Nem vagyok prűd, de ebben a korban 9 év rengeteg és egyértelmű, hogy a srác csak a puncusra megy, mégpedig mert egy lúzer.
Egyébként aki érettebb a koránál, na pont ő tudja, hogy a 24 éves egy selejt, amiért csak 15 éves kislányokat tud összeszedni.
15 évesen már kétéve én vezettem a háztartást, és főztem apára, mert sajnos ketten maradtunk, úgyhogy igen, sokkal érettebb voltam a koromnál, mert el kellett látnom egy háztartást a suli mellett.
És igen, voltam ugyan házibuliban 16 évesen, ahol egy 25 éves férfi "udvarolt" - azt hiszed foglalkoztam vele? Keressen a saját korosztályában, ne egy tinibuliban vadásszon könnyen kapható kiscsajok után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!