Szülők! Hogy fogadnátok ha a 15 éves lányotok egy 24 éves fiúval járna?
"Komoly kapcsolat"
Lol. Amúgy az megvan, hogy nem azt nevezzük komoly kapcsolatnak, ahol dgtok? Általában ez nem szokott meglenni a tizenéveseknek, mint infó.
Én is gondolom, hogy a 15 éves írta ki, az hiszi, hogy ez komoly kapcsolat.
Amikor a bátyám 18 volt, akkor lett egy 8.-os 14 éves barátnője, én valahol már azt is betegnek találtam.
Anyám sem örült neki, de nem tiltotta, bár nyilván ez még mindig elfogadhatóbb, mint egy 24 éves.
25 vagyok, sohasem kezdenék 18 éven aluli lánnyal.
Elképesztöen gyerekesek, nem tudunk szót érteni.
Én kivétel leszek.
Én nem szólnék bele.
16évesen ismertem meg életem első párját, aki akkor 25éves volt.
Ma 30 vagyok, az úriember 39éves és a férjem, gyerekeim apja.
Anyám sem szólt bele anno
Honnan gondoljátok hogy egy 25 évesnek lennenek szexualis igényei? Ti alszent majmok, mi van ha hintázni akar a 25éves hmmm? Erre nem gondoltatok? Te mocskos férgek 😂😂👌
Ja, mi vagyunk eltájolva tuti.
Jó, 28-as de attól még, hogy ez megfelel nektek, beteg dolog és normális embernek nem kell támogatnia.
Te nyilván nem látod be, hogy a párod nem lehetett mentálisan százas, hisz te voltál a lány, de azért érted, ha rajtad kívül kb. mindenki ezt vallja, talán eszedbe juthat, hogy ti nem vagytok egészségesek agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!