Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik lenne a kínosabb neked...

Melyik lenne a kínosabb neked szülőként?

Figyelt kérdés

2022. dec. 26. 22:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
87%

"Ha kiugrálnak az ablakon 16 éves gyerekek, az miért a tanár hibája lenne?"

Hol van a szülő? A szülő miért nem felelős a gyerekéért? Miért nem figyelt oda mit csinál a gyereke, mi van a gyerekével?

A szülőnek rendszerint 2-3 gyerekre kell max figyelnie. A tanárnak meg van több mint 100 diákja.

2022. dec. 27. 10:50
 32/37 anonim ***** válasza:
87%
A kormánynak kellene kínosan éreznie magát emiatt.
2022. dec. 27. 11:10
 33/37 anonim ***** válasza:
93%

5.

Na jó, ha a szüleid szégyellik, hogy tanár vagy és csak a munkást tartják valamire, akkor buta bugrisok.

2022. dec. 27. 11:15
 34/37 anonim ***** válasza:
81%
Az lenne kínos, ha egész nap semmit sem csinálna, pedig lenne lehetősége munkát vállalni vagy tanulni.
2022. dec. 28. 16:11
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Látom, a te családodnak nincs pénze, vagy nem Volt régen. Ezért becsülik többre a pénzt a saját gyereküknél.
2022. dec. 30. 03:16
 36/37 A kérdező kommentje:

Régen tényleg nagyon rossz anyagi helyzetünk volt, mikor én kicsi voltam, még rengeteget költöztünk emiatt.

Ma már úgy átlagos az anyagi helyzetük, de ők ebből nagyon szépen fenn tudják tartani a háztartást (mi már nem lakunk náluk a testvéreimmel), mivel ahhoz voltak szokva, hogy sokkal kevesebből éljenek.

Csak rosszul esik, hogy ha valami családi összejövetel van, rögtön azzal dicsekszenek, hogy a bátyám (burkoló, 29 éves) meg az öcsém (autóvillamossági szerelő, 24 éves) milyen életrevalók. A bátyámnak már saját háza van, az öcsém is vett lakást hitelre, de jól tudja törleszteni.

Én meg 26 évesen még 2 másik lakótárssal együtt nyomorgok albérletben, esélyem sincs még hitelre sem, mert túl alacsony hozzá a fizetésem. Rólam soha sem beszélnek senkinek, annyira rossz érzés volt most is karácsonykor, mikor összegyűlt a rokonság, hogy kb. szégyellik azt, hogy milyen csöves lett belőlem.

2022. dec. 30. 10:16
 37/37 anonim ***** válasza:
67%

de várj, te most ki vagy? a tanár?

azért én mégse a pénzt helyezném első helyre. sajnos az egy nagy gond, hogy ma nálunk ez a helyzet, de épp elég baj, hogy ilyen az emberek felfogása. tedd fel ugyanezt a kérdést mondjuk egy norvég csoportban ...

2022. dec. 30. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!