Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni,ha az apa el...

Mit tudok tenni,ha az apa el akarja vinni a fél éves gyermekem?

Figyelt kérdés
nem vagyunk házasok, együtt sem élünk. nevén van a gyerek, de mi szétmentünk. anyatejes baba, tudom hogy nincs el nélkülem, mert szüksége van rám és a cicire. nem tiltom tőle, mondtam neki hogy jöjjön el,látogassa, legyen vele itt nálam, de neki ez nem felel meg. el akarja vinni. attól félek, hogy nem hozná vissza. fenyeget,hogy megöl ha nem adom oda neki, és még sorolhatnám.. csak januárban tudnánk menni elintézni a láthatást a bíróságra.. nem tudom mitévő legyek..nem merem oda adni neki, hiába mondják hogy visszahozzák.. valakinek valami ötlete hogy mit tudnék tenni??

2022. dec. 24. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
32%

"Mond neki hogy hozzon bírósági döntést arról hogy elviheti.

Nem fog hozni"

Nyilván nem, hiszen jelenleg ugyanannyi joga van neki is a gyerekhez. Ennyi erővel ő is mondhatná, hogy a kérdező mutasson arról irodai papírt, hogy nála lehet q gyerek.

2022. dec. 26. 11:24
 62/63 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett? Úgy gondolom hogy válogathattal a temérdek válaszból
2022. dec. 28. 08:42
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
nem olvastam a válaszokat,csak eszembe jutott, hogy akár be lehetne kapcsolni rejtve egy diktafont/telefonos hangrögzitőt, amikor ott van esetleg és fenyegetőzik. (Én nem értek hozzá.)
2023. jan. 18. 03:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!