Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni,ha az apa el...

Mit tudok tenni,ha az apa el akarja vinni a fél éves gyermekem?

Figyelt kérdés
nem vagyunk házasok, együtt sem élünk. nevén van a gyerek, de mi szétmentünk. anyatejes baba, tudom hogy nincs el nélkülem, mert szüksége van rám és a cicire. nem tiltom tőle, mondtam neki hogy jöjjön el,látogassa, legyen vele itt nálam, de neki ez nem felel meg. el akarja vinni. attól félek, hogy nem hozná vissza. fenyeget,hogy megöl ha nem adom oda neki, és még sorolhatnám.. csak januárban tudnánk menni elintézni a láthatást a bíróságra.. nem tudom mitévő legyek..nem merem oda adni neki, hiába mondják hogy visszahozzák.. valakinek valami ötlete hogy mit tudnék tenni??

2022. dec. 24. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
24%

50!

Ahogy van xar anya, akire egy masodpercre se szabadna gyerekt bízni, úgy van jó apa is, aki milliószor többet ér, mint az anya.

2022. dec. 25. 13:08
 52/63 anonim ***** válasza:
100%

#51 senki nem mondta ennek az ellentétét:D

De nézzük már az arányokat.

2022. dec. 25. 13:29
 53/63 anonim ***** válasza:
84%

"Ugyan árulják már el, miért ne vihetné el a szülők barmelyike a saját gyerekét a másiktól amíg NINCS JOGEROS ÍTÉLET A GYERMEKELHELYEZESRŐL?"

Jaaa, akkor szerinted amíg nem folyik le a per, addig az a szülő rabolja el a szoptatós csecsemőt, amelyik akarja, vagy amelyik erősebb? Hát persze :D

Csak tudnám, hogy ilyen tudatlan sudribunkók minek hánynak ide bármit is.

2022. dec. 25. 13:33
 54/63 anonim ***** válasza:
90%

Igazad van!

Ráadásul a Kérdező nem is lehetetleníti el a láthatást, jöhet az apa és lehet vele, csak azt nem szeretné, hogy a pici babát elvigye.

2022. dec. 25. 13:44
 55/63 anonim ***** válasza:
11%

53!

Nem, nem rabolhatja el egyik sem. Normális embereknél ez úgy megy, hogy eleve megbeszélik. Ahol a megbeszélés nem opció, ott az a fél, aki menni akar és vinni akarja a gyereket bead szépen a bíróságra egy sürgős, soron kívüli elhelyezési kérelmet és már mehet is.

A gyerek kora meg q szoptatás pedig ebből a szempontból lényegtelen. A 2 eves, 6 éves, 12 éves gyerekkel ugyanezt a kört kell lejatszani.

2022. dec. 25. 14:45
 56/63 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt?
2022. dec. 25. 19:56
 57/63 anonim ***** válasza:
100%
Verhetitek itt páran a sggeteket akárhova. A kérdezőnek ilyen körülmények között (életveszélyes fenyegetés), nemhogy odaadnia nem szabad a gyereket, hanem a házba beengedni sem. Már rég feljelentést kellett volna tennie a pasi ellen.
2022. dec. 25. 23:54
 58/63 anonim ***** válasza:
100%

""Ugyan árulják már el, miért ne vihetné el a szülők barmelyike a saját gyerekét a másiktól amíg NINCS JOGEROS ÍTÉLET A GYERMEKELHELYEZESRŐL?""

Mert akkor a másik is leviheti. Ugyabban a percben is. És széttépik a gyereket? Feleslegesn vered magad. Ez a pasi gyilkossággal fenyegette meg a kérdezőt.

2022. dec. 25. 23:56
 59/63 Darius- ***** válasza:
23%

47-Odairtam, hogy nem tudom pontosan mi a torvény. Nézd, itt van, bemasolom : Nem tudom, Magyarorszagon ez a torvény

Amugy az , amit irtal érvényes akkor is, ha ebben az esetben az apa fenyegetozik gyilkossaggal ?

2022. dec. 26. 01:47
 60/63 anonim ***** válasza:
86%

Mond neki hogy hozzon bírósági döntést arról hogy elviheti.

Nem fog hozni

2022. dec. 26. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!