Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni,ha az apa el...

Mit tudok tenni,ha az apa el akarja vinni a fél éves gyermekem?

Figyelt kérdés
nem vagyunk házasok, együtt sem élünk. nevén van a gyerek, de mi szétmentünk. anyatejes baba, tudom hogy nincs el nélkülem, mert szüksége van rám és a cicire. nem tiltom tőle, mondtam neki hogy jöjjön el,látogassa, legyen vele itt nálam, de neki ez nem felel meg. el akarja vinni. attól félek, hogy nem hozná vissza. fenyeget,hogy megöl ha nem adom oda neki, és még sorolhatnám.. csak januárban tudnánk menni elintézni a láthatást a bíróságra.. nem tudom mitévő legyek..nem merem oda adni neki, hiába mondják hogy visszahozzák.. valakinek valami ötlete hogy mit tudnék tenni??

2022. dec. 24. 16:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
97%

"ők mondják hogy rendőrrel jönnek ide ha nem adom a gyereket. "

Ez egy igen jó ötlet. Így legalább nem neked kell ki hívnod őket.

2022. dec. 24. 18:20
 22/63 anonim ***** válasza:
96%
Nem teheti meg, nem viheti el.
2022. dec. 24. 18:21
 23/63 anonim ***** válasza:
95%
Én is úgy tudom, hogy nem viheti el 3 éves kor alatt, viszont neked biztosítanod kell a láthatást. De hátha van valaki itt gyakorin aki nost válik pici babával .
2022. dec. 24. 18:28
 24/63 anonim ***** válasza:
91%
Ha az illető nem roma akkor sem viheti el nagyon ritka hogy az apának itéljék oda akár roma akár magyar emiatt ne aggódj,viszont az hogy cigàny és hogy fenyegetözőt attól már tarthatsz a rendőrség csak akkor szól bele ha vér folyik szép magyar kormánynak köszönhetö
2022. dec. 24. 18:28
 25/63 anonim ***** válasza:
6%
Mennyi idős a pici?
2022. dec. 24. 18:34
 26/63 anonim ***** válasza:
94%
Fél éves! Benne van a kérdésben! Bocsi már fáradt vagyok !
2022. dec. 24. 18:36
 27/63 anonim ***** válasza:
35%

Meg is erdemled amiert osszeszedtel egy mcsks bds ciganyt.

Simán elképzelhető hogy te leszel a kovetkezo akit a Hiradoban bemutatnak hogy atvagtak a torkat es keresik az apat.

Nyilvan van ilyen fszklap magyar is. De nem mindegy hogy 10bol 9ilyen mint a ciganyoknal vqgy 10bol 2 mint a magyaroknal. A kb 10ed annyi cigany aranyaiban sokkal tobb eroszakos buncselekmenyt kovet el mint a magyar. Es te ezeket veded. Gratulalok.

2022. dec. 24. 18:55
 28/63 anonim ***** válasza:
14%
#27 Olyan magyarosan...
2022. dec. 24. 19:23
 29/63 anonim ***** válasza:
19%

Nem szép tudom de normális magyar embert is találhattál volna akinek a böre fehér.

De döntésed volt!

2022. dec. 24. 19:46
 30/63 anonim ***** válasza:
27%

Igen, a romák. Még karácsonyeste is tönkre ment az ünnepi hangulatom az "egyházi roma pasztorációtól".

Sosem fognak ők beilleszkedni a társadalomba. Sajnos. Van olyan ügyvéd, aki eszeveszettül pártolja őket "Jézus Krisztus nevében" - ezért ismerd meg azt az ügyvédet alaposan, akit megfogadsz Kérdező!!!

Képesek még a "jogaikat" levédetni - elmenni AKÁRMEDDIG SAJNOS(!)

1989.-es roma gyilkossági kísérlet túlélője

2022. dec. 24. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!