Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mégis mit kellene csinálnom?

Mégis mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Szüleim kapcsolata révén jóval kedvezőbb számlát kaptunk kivitelezőnktől mint első részlet az építkezés során.

Megköszöntük, örültünk neki.

Rá 5 perce hívnak szüleim, hogy "remélem tudjátok, hogy ez a számla nem nektek, hanem nekünk szól, miattunk kaptatok ilyen jó árú számlát", mondtam, h persze tudjuk, nagyon örülünk neki

Folytatták..."ünnepek között van időtök, vegyetek meg mindent amit tudtok, janárban pedig fel kell pörgetni, nem szabad várni...stb" "mindig csak magyaráztok, h majd meglesz, majd meglesz, de ezt is meg azt is még meg kell csináltatni januárban"

Viszont mi hitelre várunk, most volt kint először az értékbecslő, még nincs elbírálva a hitelünk, nem merünk addig a munkálatokkal továbbhaladni a készültségi szint miatt.

Emellett nem tudunk olyan gyorsan haladni a munkákkal, mint ahogy elvárják, hiszen hétköznap dolgozunk, nem mindig tudunk ott lenni. Persze ilyenkor édesapám odamegy, ami meg hallgatunk utána, h ő volt, mi pedig nem és nem vagyunk elég hálásak neki.

Nem tudom, h azon kívül h megköszönjük, mit tehetnénk még?

Minden nap, amikor ott van mondjuk, h köszönjük a segítséget, mégis minden este megkajuk, h milyen hálátlanok és milyen szerencsések vagyunk...

Minden munkafázist eldönt kivel hogyan (azt nem h milyenre, ezt ránk bízza) csináltassuk és ha mást szeretnénk, akkor egyből mi vagyunk a hülyék, mi nem tudunk semmit..

Viszont mivel az ő kapcsolataik révén kapunk sok kedvezményt, így nem mondhatjuk nekik azt, hogy kicsit vegyenek vissza és ne irányítsanak ilyen szinten minket

Fizetni nem fizetnek helyettünk, tehát anyagilag ilyen szempontból nem függünk tőlük

2022. dec. 23. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Viszont az ő révén keddvezményesen kaptok dolgokat.

A többit meg engedd el a füled mellett.

2022. dec. 23. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Valamit valamiért. Más mindent alapáron kap vagy az is előfordul a mai világban, hogy két héttel később már drágább, mint a 30 napos ajánlatban volt.

Szerintem fogadd meg az 1-es tanácsát és készüljetek még valami meglepetés köszönömmel amire esetleg szükségük lehet: nyaralás, ajándék valami, akármi a project végén.

2022. dec. 23. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mai fejemmel lehet belemennék egy kis harcba, de korábban én sem lettem volna erre képes. Szerintem, ha bátor vagy lehetsz nyílt és mondhatod, hogy te mit gondolsz látsz, mit veszthetsz? Csak szülőkkel, amikor fiatal az ember ez nagyon nehéz. Szerintem dönts el van e komolyan most energiád megvívni ezeket, ha igen akkor szerintem csináld. Ha nem akkor viszont tényleg hagyd rájuk a dumát. De előbb utóbb jó ezt megtenni, de nem muszáj most ha nyakig vagytok így is mindenben.
2022. dec. 23. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, h azon kívül h megköszönjük, mit tehetnénk még?"

Kérdezd meg tőlük.

2022. dec. 23. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönöd, ennyi elég.
2022. dec. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!