Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hánytorgatja fel anyám,...

Miért hánytorgatja fel anyám, hogy nem írok neki üzenetet, amikor ő kb sose keres?

Figyelt kérdés

Már évek óta kollégista vagyok (Gimi, majd egyetem) Van olyan, hogy napokig csak én írok neki. Néha kimegy a fejemből, mert mondjuk velem nem történt semmi megosztásra érdemes, azért meg nem írok rá, hogy velem nincs semmi, ő meg ha róla kérdezek, mindig kivétel nélkül azt mondja, hogy semmi nincs vele. Vagy van a b opció, hogy elfoglalt vagyok, nem nézem a telefonomt, bármi.

Mist is ez történt, hogy valahányszor beszélgetten vele Messengeren az elmúlt egy hónapban, az csak azért volt mert én ráírtam. Ő egyszer nem keresett.

Most szombaton találkoztunk, a koli és az itthonom között fél úton lévő városban, így aznap nem írtam neki, mert a telóm lemerült mire visszaértem, órákig áramszünet volt, így wifi sem volt, hogy legalább laptopról írjak neki, nekem meg nincs mobilnetem (arra meg folyton panaszkodik, hogy minek, tök felesleges, ha sms-t írok, vsgy rendesen felhívom). Aztán elkezdtem tanulni és el ment vele az egész napom. Másnap meg csak ettem meg tanultam, ezen kívül semmi, nem írtam senkibek, ha valaki keresett volna, akkor válaszolok talán, de amúgy nem üzengetek, mert fontos vizsgám volt ma, arra készültem.

Erre anyám meg írja nekem a sértődött üzenetet, hogy én nem írtam neki. Hát gci, neki ugyanannyi írni Messengeren, szinte mindig én keresem őt. Ő csak akkor ír rám, ha már túl régóta nem írtam, és már sérti az önérzetét. Meg olyan hülyeségekkel jön, hogy nem tudja mikor érek rá.... Hát basszus, kit érdekel? Ha nem érek rá, akkor megnézem később, és majd válaszolok, nem kell látnom rögtön azt az üzenetet.

Ilyen alapon mi ez a nagy felháborodás? Én keressem mindig őt, vagy mi a fsz?

2022. dec. 19. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neki írd le így és akkor anyád válaszolni fog rá!
2022. dec. 19. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Anyád generációjában aránylag gyakori ez, és azzal szokták indokolni, hogy " a gyerek dolga, hogy keresse a szülőt" ilyen esetekben.

Egyébként totál hülyeség. Én a helyedben ezt elmondanám neki, így hosszan, vulgaritás nélkül, nehogy fennakadjon azon is. Talán megérti.

2022. dec. 19. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez van. Hasonlóan érveltem, mint te, azt mondta, hogy szemtelen vagyok. :) Tényleg azt gondolják, hogy a mi dolgunk.
2022. dec. 19. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mintha anyámat írtad volna le. Amióta elköltöztem otthonról ő engem soha nem keres semmilyen formában. Én meg mivel utálok bájcsevegni meg csak arról beszélni, hogy "hmm itt jó idő van és otthon" meg hasonlók, ezért nem is keresem őt, hacsak nem történt valami amit meg szeretnék vele osztani. Ezért jelenleg havonta kb 3x beszélünk, ami kb kivétel nélkül azzal kezdődik, hogy miért nem hívtam, nem is érdekel mi van vele?! Ez a 4. év, hogy nem élek otthon, és semmi nem változott. Szerintem ezt el kell engedni, tényleg ilyen generációs hülyeség lehet
2022. dec. 19. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kölcsönadom neked az én anyámat és garantálom neked, hogy egy hét után kiugrasz az ablakon és soha többet nem fog zavarni, hogy nem keres a tiéd. :D De utána add vissza, mert hiányérzetem lenne. :D
2022. dec. 19. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1az1ben a baratom anyja ilyen

Szerintem ez Intelligencia kerdese is, anyosom nagyon buta egyszeru no. Kedves de irto buta. Es allandoan azt hallgatjuk nem jelentkezunk, nem segitunk... Pedig legalabb heti 4x irok neki kerdezem kell e vmi....

2022. dec. 19. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Meg keéne erről kérdezned.
2022. dec. 19. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!