Lehet. Viszont nem olyan szorosan, hogy megadja neki azt a figyelmet amire épp szüksége van azokban a helyzetekben amikor felkeres. Ha ennek ellenére is néha lehet vele pár szót váltani az ellen nincs kifogásom, hogy tudjam él-e vagy hal éppen. De ebbe az érzelmi hullámvasútba nem hagynám hogy belerángasson.
2022. dec. 18. 10:22
2/11 anonim válasza:
Mai eszemmel nem állnék rendelkezésére. Az oka: szóban lekezelő. Ma már senkivel nem állok szóba, aki bármilyen formában lekezelő velem, bárcsak előbb kezdtem volna el. A többi már csak hab a tortán.
2022. dec. 18. 10:36
3/11 anonim válasza:
Én nem tudok olyan embert szeretni aki csak bánt. Ez nem szülő, max spermadonor, nem kellene az életembe és nem is hiányozna soha többet.
2022. dec. 18. 10:47
4/11 anonim válasza:
Amikor valaki egyoldalúan szabja meg a találkozások időpontját, az egy felsőbbrendű viselkedés, azt üzeni ez van ha kell akkor megkaphatod az időmet amiben is ő panaszkodik neked. Néha mondj nemet amikor ő nagylelkűen feltűnik... neked most nem alkalmas (pont) hagy érezze, hogy nem körülötte forog az életed
2022. dec. 18. 11:01
5/11 anonim válasza:
Semmiképp sem tartanám. Anyám is ilyen, vele másfél éve nem beszélek és sokkal jobban vagyok lelkileg.
2022. dec. 18. 11:19
6/11 anonim válasza:
Anyám sok mindent csinált amit nem kellett volna. Jó anya ő csak az önzősége és a rossz gondolkodás módja felül írja ezt olykor.
Tartom vele mert az engem is minősítene, én nem ilyen vagyok és elfogadom hogy ő meg olyan amilyen.
Nem bízok benne, nem is sűrün látogatom, inkább hívom telón. De így legalább nincs bennem bűntudat a még is csak anyám de lesza.om dolog miatt. Ez azért képes rágni az embert és az nem jó.
Én így csinálom, te meg ahogy majd akarod. :)
2022. dec. 18. 11:58
7/11 anonim válasza:
Tuti nem
2022. dec. 18. 12:14
8/11 anonim válasza:
Ha jóban vagyunk, igen.
Nem az én dolgom, hogy a gyerekével milyen.
2022. dec. 18. 12:16
9/11 anonim válasza:
Ha velem ilyen bunkó, tuti nem.
2022. dec. 18. 13:28
10/11 anonim válasza:
Nem, aki ezt teszi, az lelkileg is kikészít. Nekem nincs szükségem olyan rokonra aki ennyire semmibe vesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!