Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen szülővel tartanád a...

Ilyen szülővel tartanád a kapcsolatot? (lent)

Figyelt kérdés

Össze-vissza tűnik el (hónapokra, néha évekre) az életedből. Magyarázat nélkül.

Szóban lekezelő.

Nem törődik azzal veled mi van, inkább arról beszél vele mi történt közben és hogy van.

Inkább akkor vesz elő ha magányos vagy épp nincs jobb dolga. Ha eltudja magát foglalni máshogy is akkor nincs rád szükség.

Ezt már több mint 10-szer játszotta el az eddigi életem során.

Nem ő nevelt fel, hanem a másik szülőm. Egyedül. Kb 10 éves voltam amikor először találkoztunk egyáltalán.

2022. dec. 18. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Igen, tartanám vele a kapcsolatot.
Nem érdekelne.
58 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Lehet. Viszont nem olyan szorosan, hogy megadja neki azt a figyelmet amire épp szüksége van azokban a helyzetekben amikor felkeres. Ha ennek ellenére is néha lehet vele pár szót váltani az ellen nincs kifogásom, hogy tudjam él-e vagy hal éppen. De ebbe az érzelmi hullámvasútba nem hagynám hogy belerángasson.
2022. dec. 18. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mai eszemmel nem állnék rendelkezésére. Az oka: szóban lekezelő. Ma már senkivel nem állok szóba, aki bármilyen formában lekezelő velem, bárcsak előbb kezdtem volna el. A többi már csak hab a tortán.
2022. dec. 18. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Én nem tudok olyan embert szeretni aki csak bánt. Ez nem szülő, max spermadonor, nem kellene az életembe és nem is hiányozna soha többet.
2022. dec. 18. 10:47
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Amikor valaki egyoldalúan szabja meg a találkozások időpontját, az egy felsőbbrendű viselkedés, azt üzeni ez van ha kell akkor megkaphatod az időmet amiben is ő panaszkodik neked. Néha mondj nemet amikor ő nagylelkűen feltűnik... neked most nem alkalmas (pont) hagy érezze, hogy nem körülötte forog az életed
2022. dec. 18. 11:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem tartanám. Anyám is ilyen, vele másfél éve nem beszélek és sokkal jobban vagyok lelkileg.
2022. dec. 18. 11:19
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Anyám sok mindent csinált amit nem kellett volna. Jó anya ő csak az önzősége és a rossz gondolkodás módja felül írja ezt olykor.

Tartom vele mert az engem is minősítene, én nem ilyen vagyok és elfogadom hogy ő meg olyan amilyen.

Nem bízok benne, nem is sűrün látogatom, inkább hívom telón. De így legalább nincs bennem bűntudat a még is csak anyám de lesza.om dolog miatt. Ez azért képes rágni az embert és az nem jó.

Én így csinálom, te meg ahogy majd akarod. :)

2022. dec. 18. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem
2022. dec. 18. 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha jóban vagyunk, igen.

Nem az én dolgom, hogy a gyerekével milyen.

2022. dec. 18. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha velem ilyen bunkó, tuti nem.
2022. dec. 18. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, aki ezt teszi, az lelkileg is kikészít. Nekem nincs szükségem olyan rokonra aki ennyire semmibe vesz.
2022. dec. 18. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!