Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi értelme adventi kalendárium...

Mi értelme adventi kalendáriumot adni, hogyha…?

Figyelt kérdés

Szüleimtől kaptam egy adventi kalendáriumot, de pár nap után kiszedegették mindet egy tálba és eszegetik. Nem értem, akkor minek adták nekem oda? Közben meg a szekrényük tele van csokikkal, vagy 10000 ft érték, amiből én nem ehetek. Abból ők szoktak enni, meg a tesómék, de azt mindig úgy hogy ne lássam, de ha ott vagyok sem kínálnak meg belőle.

Mire jó ez?

2022. dec. 17. 22:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
Mit akarsz már 18.-án az adventi kalendáriummal??
2022. dec. 18. 01:13
 12/21 anonim ***** válasza:
30%
napikamu?
2022. dec. 18. 04:19
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Vegyél magadnak egy sajátot, dugd el oda ahol csak te találod meg, az csak a tiéd. Ne szólj a szüleidnek hogy vettél magadnak még egyet!
2022. dec. 18. 06:36
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem megoldás, ha vesz magának sajátot, vagy visszalopja a csokit. Az adventi naptárnak az a lényege, hogy minden nap egy ablakot nyitunk ki, így várjuk a karácsonyt. Az is nagy barom, aki megeszi előre, mintha sima csoki lenne, de aki másét eszi meg előre, az bunkó is.
2022. dec. 18. 11:44
 15/21 anonim ***** válasza:
17%

10: szerintem nálad a pont.... :)

tipikus gumicsont, álsztori.

2022. dec. 18. 11:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondják mellé, hogy fogynod kéne? Vagy nem vagy cukorbeteg?

Semmilyen más épeszű magyarázatot nem tudok elképzelni a helyzetre.

2022. dec. 18. 21:10
 17/21 A kérdező kommentje:

16# Nem, egyik sem. Nem vagyok oda a csokiért, ritkán eszem, úgyhogy nekem pont való az adventi kalendárium abból a szempontból, hogy napi egy falat is elég lenne, de már talán 2 db maradt így, hogy ők is eszegették.

Nem vennék magamnak másikat, egyrészt nincs pénzem, másrészt amúgy sem vennék magamnak csokit.

2022. dec. 19. 08:50
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Meg minek vennél újat december 19-én? Kb kettő maradt neked… Mintha te se értenéd a lényeget. Nem az a lényeg, hogy hány darabot hagytak, ha az kell tényleg lopd el a csokijukat. Az a lények, hogy ebből minden nap egyet kell enni, ettől megfosztottak.
2022. dec. 19. 11:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem a csoki a lényeg, hanem a gesztus. Önmagában bántó, hogy dugdossák előlem a csokikat, másoknak pedig folyton adnak, de itt még mindig rá lehet mondani, hogy én vagyok a gyerek, így hát nem is követelem azt amit maguknak vesznek (még ha nem is érzem igazságosnak.) De az, hogy helyettem eszegetik amit tőlük kaptam, már tényleg lehoz az életről.
2022. dec. 19. 16:34
 20/21 anonim ***** válasza:
76%

"Nem értem, akkor minek adták nekem oda?"

Kár, hogy nem kérdezted meg őket, amikor még volt csoki.

2022. dec. 20. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!