Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gimis lány apukája hogy-hogy...

Gimis lány apukája hogy-hogy foglalkozik a lánya csajos dolgaival?

Figyelt kérdés

Voltunk fennt egyik osztálytársunknál barátnőmmel, ők ketten is barátnők, én őt annyira nem ismerem még. Ott is ebédeltünk, és engem nagyon meglepett hogy egyrészt az apukája főzte az ebédet, hát én nem tudom ez máshol mennyire megszokott, de nekem apum még soha nem főzött.

Aztán az is annyira "fura" volt, igazából nem fura csak olyan hihetetlenül aranyos, hogy így nézi a lányát és így mondja hogy hú szép lett az új frizurád meg a körmöd és úgy látja jó a felső is amit vett neki! (mert hogy azt az apukája vette neki)

Aztán mondja később mikor bennt beszélgettünk már szobában, hogy igen neki apukája rendszeresen vesz ruhákat, és annyira ismeri az ízlését hogy még szinte olyat nem vett ami rossz lett volna. És így nevetett hogy "Nekem apa a stylistom".

Szóval ilyet én még nem láttam hogy egy apa így viszonyulna a lányához.

2022. dec. 15. 23:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%
Az en apukam nem fozott soha, de a tobbi dolog stimmel, nagyon sokszor voltunk kettesben shoppingolni, meg tinikoromban, meg egy idoben amikor kulfoldon dolgozott, az volt a maniaja, hogy hoz ajandekba mindenfele replika termekeket, “Prada” taska, “LV” penztarca, sajnos nem a jol kinezo replikak voltak😂😂 De azert aranyos volt. Parfumokbol viszont eredetit vett, azt altalaban a repteren vette, a kedvenc parfumjeimet mind tole kaptam, nem is ismertem oket elotte, siman magatol jo illatokat valasztott. Eszreveszi az uj dolgokat, ha uj hajam van, vagy barmi.
2022. dec. 16. 08:18
 22/35 anonim ***** válasza:
82%
Minden apukának ilyennek kéne lenni. De még mindig az van, hogy többségében csicskának nézik a nejüket, a gyerekeikre meg szarnak. Amit láttál kérdező, annak kéne lenni a normálisnak.
2022. dec. 16. 08:53
 23/35 anonim ***** válasza:
75%

Még az anyukám sem volt ilyen. 🥲 Basszus.

Van két kicsi gyerekünk, ovis fiú, baba lány. A férjem nagyon szereti őket, de szerintem ő sem lesz ilyen apuka, mert csomó mindent letud azzal, hogy ő nem tudja, meg fáradt. Egy tinilány frizurakérdésére pl. szerintem csak olyat tudna válaszolni, hogy "mindkettő jó, *vállvonogatás*, csináld az egyszerűbbet. Mindegy, hogy milyen."

2022. dec. 16. 09:05
 24/35 anonim ***** válasza:
86%

Ritka, de vannak ilyen apukák. Én férjem is hasonló, de Ő inkább főzni szokott meg sokszor kitakarítja a házat.

Így nevelték hogy otthon mindent megtudjon csinálni és ne legyen rászorulva senkire.

Főzni például szeret meg tud is, sütni is nagyon jól tud, azt talán jobban is.

2022. dec. 16. 09:10
 25/35 anonim ***** válasza:
87%

Ebben mi a fura? (Amúgy a "hogyhogy" az egy szó, nem kötőjeles.)

Minket eleve apukánk egyedül nevelt fel, két lányt. Simán foglalkozott mindennel. Miért ne tenné?

Ugyanolyan szülő, mint az anya.

2022. dec. 16. 09:23
 26/35 anonim ***** válasza:
83%
Az en apam inkabb pialt, aztan piaszaguan puszilt meg, sok rossz emlekem van rola. Remelem, a parom olyan apa lesz, mint a kerdezo baratnojenek apja.
2022. dec. 16. 09:25
 27/35 anonim ***** válasza:
90%
Apukám pont tegnap lakkozta a húgom körmét ilyen hazi gellakkal. Apa 65, a húgom 27.
2022. dec. 16. 09:38
 28/35 anonim ***** válasza:
90%
En örülnék ilyen apának.
2022. dec. 16. 10:10
 29/35 anonim ***** válasza:
89%
Legalább foglalkozik vele.
2022. dec. 16. 10:55
 30/35 anonim ***** válasza:
89%
Az én apám rendszeresen szokott főzni, és nagy ritkán elmegyünk együtt vásárolni. Ki tudom kérni a véleményét öltözködéssrl vagy ilyesmi csajos dolgokkal kapcsolatban. Kicsi koromban volt hogy ő csinálta meg a hajam.
2022. dec. 16. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!