Gimis lány apukája hogy-hogy foglalkozik a lánya csajos dolgaival?
Voltunk fennt egyik osztálytársunknál barátnőmmel, ők ketten is barátnők, én őt annyira nem ismerem még. Ott is ebédeltünk, és engem nagyon meglepett hogy egyrészt az apukája főzte az ebédet, hát én nem tudom ez máshol mennyire megszokott, de nekem apum még soha nem főzött.
Aztán az is annyira "fura" volt, igazából nem fura csak olyan hihetetlenül aranyos, hogy így nézi a lányát és így mondja hogy hú szép lett az új frizurád meg a körmöd és úgy látja jó a felső is amit vett neki! (mert hogy azt az apukája vette neki)
Aztán mondja később mikor bennt beszélgettünk már szobában, hogy igen neki apukája rendszeresen vesz ruhákat, és annyira ismeri az ízlését hogy még szinte olyat nem vett ami rossz lett volna. És így nevetett hogy "Nekem apa a stylistom".
Szóval ilyet én még nem láttam hogy egy apa így viszonyulna a lányához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!