Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gimis lány apukája hogy-hogy...

Gimis lány apukája hogy-hogy foglalkozik a lánya csajos dolgaival?

Figyelt kérdés

Voltunk fennt egyik osztálytársunknál barátnőmmel, ők ketten is barátnők, én őt annyira nem ismerem még. Ott is ebédeltünk, és engem nagyon meglepett hogy egyrészt az apukája főzte az ebédet, hát én nem tudom ez máshol mennyire megszokott, de nekem apum még soha nem főzött.

Aztán az is annyira "fura" volt, igazából nem fura csak olyan hihetetlenül aranyos, hogy így nézi a lányát és így mondja hogy hú szép lett az új frizurád meg a körmöd és úgy látja jó a felső is amit vett neki! (mert hogy azt az apukája vette neki)

Aztán mondja később mikor bennt beszélgettünk már szobában, hogy igen neki apukája rendszeresen vesz ruhákat, és annyira ismeri az ízlését hogy még szinte olyat nem vett ami rossz lett volna. És így nevetett hogy "Nekem apa a stylistom".

Szóval ilyet én még nem láttam hogy egy apa így viszonyulna a lányához.

2022. dec. 15. 23:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
Elég szomorú, ha még nem láttál ilyet.
2022. dec. 16. 00:12
 2/35 anonim ***** válasza:
95%
Apukám minden héten főz nekünk és dicséri a cuccaimat. Vásárolni nem szokott, de anyum sem, én erre érzékeny vagyok. Őszintén sajnálom, hogy nem élted ezt át, de vannak még igazi, jó apukák is ám!
2022. dec. 16. 00:18
 3/35 anonim ***** válasza:
93%
Pedig apa-lánya kapcsolat is ugyanolyan erős mint egy apa-fia. Ezen felül még a közös programok is simán benne vannak: mozi, koncert, sportmeccs, akármi
2022. dec. 16. 00:21
 4/35 anonim ***** válasza:
96%
#1 Én sem láttam még ilyet. Szerintem az a szomorú, hogy az ilyen apuka kuriózum. Bárcsak nekem is ilyen apám lett volna...
2022. dec. 16. 00:37
 5/35 anonim ***** válasza:
96%
Én is ilyen apuka vagyok. Fizikai munkákhoz nem értek, nálam az asszony cseréli a villanykörtét is, de főzök, foglalkozok a lányokkal stb.Nagy kar , hogy nem volt reszed meg ilyenben 😂
2022. dec. 16. 01:54
 6/35 anonim ***** válasza:
90%
#5 Imádom. :) Párkapcsolat céljából hol vagytok fellelhetőek? :)
2022. dec. 16. 02:05
 7/35 anonim ***** válasza:
91%
Mármint nem te, mert te már foglalt vagy :D Hanem az ilyen férfiak.
2022. dec. 16. 02:08
 8/35 anonim válasza:
93%
Jó volt ezt olvasni nekem is teljesen idegen ez a dolog:) szerintem ilyen egy olyan apa aki igazán szereti a lányát.
2022. dec. 16. 02:35
 9/35 anonim ***** válasza:
94%
Bár ilyen apám lett volna.
2022. dec. 16. 03:14
 10/35 anonim ***** válasza:
94%
Nekem sem ilyen apám volt. A barátnőim nevét se tudta, sokszor azt sem, hány éves is vagyok pontosan... de a férjem ilyen apa, és végtelenül büszke vagyok rá! Nagyon szerencsés a kislányom, mert egészen más mintát visz magával, és nagyon jó érzés erre gondolnom.
2022. dec. 16. 03:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!