Ezt hogy viselnéd, anyu?
Mondjuk elméletig, az elsős egyetemista fiad hazavinné az ünnepekre a barátnőjét bemutatni?
A barátnőjével viszont már 3. éve járnak, és már nála is lakik, nem a koleszban. És az a nő, a gimis tanárnője volt. Ráadásul a dologról tud a nagyapa, mármint apukád.
Elméletben persze.
Megmondanám, hogy köszi, lehet elmenni barátnőstül.
A hazugságot nem tolerálom, legyen szó bármilyen apróságról - bár nem is tanulja ezt a gyerek, mert az őszintségért nem ját büntetés (pl nem ordítok vele, ha 14 évesen cigizik, csak mondja meg). A hazugságokért viszont ngyon zabos vagyok.
Hihetetlen, hogy itt mennyi ember játssza az sértettet vagy a vakot... Vagy adja az Isten, hogy olyan tökéletes világban nőttél fel és éltél, hogy nem tudsz valódi empátiával közelíteni a témához.
Most őszintén, ha a gyereked VELED nem mer őszinte lenni, de az apáddal (nagypapával) igen, akkor biztos mindenki hülye, csak te nem?
Más lenne a helyzet, ha senki sem tudna a dologról, de nem, TE nem tudsz róla.
Szóval méginkább megerősödtem az álláspontomban, hogy ha egy ilyen helyzet áll elő, elsőnek is önvizsgálatot kell tartani, nem másokra mutogatni.
(7-es voltam, a pedó felesége :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!