Van olyan apuka aki a válàs/szakítás után inkább egyedül marad, mert fél hogy a gyerek nem jól viselné ha lenne valakije?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg attól, hogy utána kevesebb ideje lenne a gyerekre?2020. jan. 18. 17:42
1/2 anonim válasza:
olyanokról tudok, akik inkább nem lépnek még egyszer egy nő csapdájába, mert rossz tapasztalat érte ilyen téren, tehát nem a gyerek miatt, hanem a boszorkány típusú nő miatt
2/2 anonim válasza:
Mondjuk en nem ereznem jól magam felnőve azzal a tudattal hogy elcsesztem apám életéből éveket, évtizedeket csak mert jót akart nekem. Ez nonszensz, és papucssag. Az apa ugyanugy élheti tovabb az életét ahogy az anya is, csak mellette megfelelő odafigyelés kell a gyereknek is.
Es szerintem az a sűrűbb hogy próbál tovabb lepni a ferfi is, de annyira nem tudja megtalálni az egyensúlyt hogy mindeb nő ott hagyja. Sőt, nem regiben volt itt egy kérdés egy férfitól, hogy elhagyja e a barátnőjét, mert a gyerekei nem akarjak hogy kapcsolatban legyen, vagy olyan is volt hogy az exfeleség ellene beszelte a kölyköket, mert ő utalta a férj uj barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!