Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szakítás után teljesen magányos vagyok? 19/F
A barátaim nem érnek rá vagy dolgoznak.
Már több, mint három hetes a szakítás.
Ismerkedni ismerkedek, de nem olyan könnyű és nem olyan jó érzés.
Szakítás után rengeteg lány próbálkozott nálam, de én nem akarok úgy belemenni egy kapcsolatba, hogy tudom jól hogy csak egy pótlék lenne nekem és gyakorlatilag nem is vonzódok hozzá.
Akik meg nekem tetszettek meg azokat is elüldöztem, mert éreztem hogy nem illenénk össze és a kapcsolatnak nem lenne hosszú jövője.
Én igyekszem minél több lányt megismerni, mert nem lehet tudni.. Hátha ő az igazi..
Eddig egy lányt sikerült úgy találnom akire egy pillanatig azt gondoltam, hogy a jogos utódja lehet az exemnek, de rájöttem hogy ő suli időben nem tudna rám is koncentrálni és nagyon érzi rajtam, hogy az exemet látom benne.
Az is zavar, hogy nagyon nincs kinek elmondanom hogy mi bánt meg az is, hogy nincs aki babusgat meg akit én babusgatok.
Meg jelenleg egy lányt sem tudnék elképzelni a gyerekeim anyjának.
Nekem csak szexre senki sem kell és hülyíteni egy lányt sem akarok, viszont hiányzik az hogy szeretek és szeretve vagyok.
'Eddig egy lányt sikerült úgy találnom akire egy pillanatig azt gondoltam, hogy a jogos utódja lehet az exemnek'
Bocs, de ha meg csak meg sem probalod elengedni, hanem gorcsosen ragaszkodsz egy idealhoz - egy ilyan idealhoz, aki amugy elhagyott, akkor eselye sincs.
Ha gondolod beszélhetünk róla. Én 1 hónapja szakítottam.
17/f
Szerintem három hét nagyon kevés idő, főleg, ha hosszabb volt a kapcsolat. Szerintem pihend ki rendesen, engedd el, és csak amikor teljesen túlléptél rajta, akkor kezdj ismerkedni! És ne görcsölj rá, nem vagy elkésve.
Szerintem most inkább barátokat próbálj szerezni, akik tudnak rád időt szakítani. Én például szívesen meghallgatlak, ha szükséged van rá.
18/L
ha beszélni szeretnél valakivel erről, írhatsz :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!