Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek tényleg megváltozo...

Szerintetek tényleg megváltozott jó irányba anya?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 35 éves nő vagyok. Nagyon rossz volt a kapcsolatom édesanyámmal, ezért el jöttem egy önkormányzati lakásba még nyáron. 135 ezret keresek, normál albérletbe nem tudtam volna elmenni. Azért költöztem el, mert nagyon nem volt jó a kapcsolatunk. Mindig veszekedtünk, csúnya dolgokat mondott a külsőmre,társkereső hirdetéseket adott fel apával és a mamával a nevemben. Sokszor amikor össze vesztünk, azt hittem, hogy az ajtó előtt fog lenni a cuccom és ki dob. Egyszer apám ki akart tenni a házból és annyit össze vesztünk, hogy kést fogtam rá. Sokszor vágtam magam az otthoni bántás miatt.

Nem rég ki derült, hogy beteg vagyok. Anya teljesen megváltozott, azt mondta rá jött, hogy milyen érzés ha el veszít. El adták a mama házát és anyu azóta támogat pénzzel, ételel.

Szerintetek jó ötlet vissza menni?

A párom szerint és a barátaim szerint hülye lennék vissza menni. De engem nem érdekelnek, nekem a család az első. Ők egy senkik, a családom a fontos.

2022. dec. 15. 09:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
96%

Te most tulajdonképpen utálod a sajá csajod?

Mi a pék fszának vagy vele? Vagy itt is csak a pénz miatt, mint anyáddal?

2022. dec. 15. 14:12
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha már eldöntötted mi is a valódi kérdés?
2022. dec. 15. 14:14
 23/36 anonim ***** válasza:
94%

35 évesen mondjuk hazaköltözni csak mert anyád rendes.. :D

Fel kéne nőni sztem.

2022. dec. 15. 14:16
 24/36 anonim ***** válasza:
94%
"Áh, akkor ezért szemetek veled a szüleid?" Vagy mert egy agresszív, hisztis picsa, aki csak azt lesi hogy használhat ki másokat?
2022. dec. 15. 14:30
 25/36 A kérdező kommentje:
Nem utálom, de hisztis nagyon. Állandóan velem akar lenni. Mondta anyám, hogy velem akar lenni, mert 38 fokos lázam volt, fájt a torkom és a fejem és anyu mondta hogy vigyázni akar rám és lázasan nem enged sehova. Erre ki verte megint a hisztit a párom, hogy miért alszok már ott 3 napja, meg hogy ő is tudna rám vigyázni meg hogy csak eddig volt jó, míg anyám nem jött újra képbe. Ja meg azon is ki akadt, hogy már anyámat viszem magammal orvoshoz, ha kell mennem vérvételre, meg amikor volt az Mr akkor is anyám jött és ezen is ki akadt, mert nyáron még ő jött velem és nem anyám. Mondjuk tényleg meg ígértem neki, hogy jöhet velem MR-re, de nincs bűntudatom. Mondtam, a család az első
2022. dec. 15. 14:44
 26/36 anonim ***** válasza:
95%
Szoval az nem baj, ha anyád van a sggedben, de ha a párod, az igen. Bszki...
2022. dec. 15. 14:46
 27/36 anonim ***** válasza:
95%
Mond neked az valamit, hogy felnőtt ember vagy? Ki kéne jönni anyád seggéből, és leválni.
2022. dec. 15. 14:47
 28/36 anonim ***** válasza:
76%
Túltoltad... az utolsó mondatot csak a 6. oldal környékén kellett volna elsütnöd, így túl átlátszó a kamu.
2022. dec. 15. 14:56
 29/36 anonim ***** válasza:
78%

Jaj basszus, ti tényleg bekajáltátok ezt a kérdést?

A kamus trollunk élvezkedik megint.

2022. dec. 15. 14:58
 30/36 anonim ***** válasza:
82%

"Leszarom a hisztis párom. Bömböl, mint egy kisgyerek, hogy ne költözzek vissza. Na ő a gáz 20 évesen nem én."

"35 évesen 20 éves csávód van?"

"Nem, ő is lány, leszbikus vagyok"

Figyelitek, milyen "ügyesen" kivágta magát, amikor rájött, hogy lebukott? :) Még néhányan el is hitték.

2022. dec. 15. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!