Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek tényleg megváltozo...

Szerintetek tényleg megváltozott jó irányba anya?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 35 éves nő vagyok. Nagyon rossz volt a kapcsolatom édesanyámmal, ezért el jöttem egy önkormányzati lakásba még nyáron. 135 ezret keresek, normál albérletbe nem tudtam volna elmenni. Azért költöztem el, mert nagyon nem volt jó a kapcsolatunk. Mindig veszekedtünk, csúnya dolgokat mondott a külsőmre,társkereső hirdetéseket adott fel apával és a mamával a nevemben. Sokszor amikor össze vesztünk, azt hittem, hogy az ajtó előtt fog lenni a cuccom és ki dob. Egyszer apám ki akart tenni a házból és annyit össze vesztünk, hogy kést fogtam rá. Sokszor vágtam magam az otthoni bántás miatt.

Nem rég ki derült, hogy beteg vagyok. Anya teljesen megváltozott, azt mondta rá jött, hogy milyen érzés ha el veszít. El adták a mama házát és anyu azóta támogat pénzzel, ételel.

Szerintetek jó ötlet vissza menni?

A párom szerint és a barátaim szerint hülye lennék vissza menni. De engem nem érdekelnek, nekem a család az első. Ők egy senkik, a családom a fontos.

2022. dec. 15. 09:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
96%

Sajnálom. Az életed nem oldódik meg, mert nem akarod. Van ilyen. Kíváncsi lennék rád majd 40-50 évesen. Miért írtál ide amúgy?

Neked nem anyádra és a családodra van szükséged, hanem hosszútávú terápiára. Tudok előszobát, de te nem tartasz ott.

2022. dec. 15. 11:52
 12/36 Metionin ***** válasza:
75%
Csak egy észrevétel: aki kidob otthonról, az nem család. Ilyen szülők, ami neked van, azok csak biológiai szülők de a családtól messze állnak. Ellenben a párod, akit te választasz és melletted áll a szarban akkor is, amikor senki más, na az a családod. Ha eldobnád anyádért csak mert ő most épp nyal, akkor hajrá de tedd minél előbb, hogy ne kelljen több időt pazarolnia rád feleslegesen. Csak aztán ne sírj amikor anyucika megunja a cukiságot és megint repülhetsz otthonról, lehet hogy akkor már mennél a "senkikhez" akik, ha van egy csöpp eszük, majd szarni fognak rád ahogy érdemled.
2022. dec. 15. 13:10
 13/36 A kérdező kommentje:
Leszarom a hisztis párom. Bömböl, mint egy kisgyerek, hogy ne költözzek vissza. Na ő a gáz 20 évesen nem én.
2022. dec. 15. 13:29
 14/36 anonim ***** válasza:
90%
35 évesen 20 éves csávód van?
2022. dec. 15. 13:32
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem, ő is lány, leszbikus vagyok
2022. dec. 15. 13:34
 16/36 Metionin ***** válasza:
100%
Ha leszarod, minek vagy vele? Eddig jó volt, amíg a drágalátos családod szart rád meg bántott?
2022. dec. 15. 13:36
 17/36 anonim ***** válasza:
89%
#15 Áh, akkor ezért szemetek veled a szüleid? Én a helyedben tényleg leválnék róluk, nem költöztem volna vissza. És csávókkal akarnak összehozni gondolom, amikor párkereső oldalakra regisztrálnak téged, igaz?
2022. dec. 15. 13:41
 18/36 anonim ***** válasza:
95%

Ja, csak leválni nem bír róluk, mivel eltartani sem tudná magát ha nem önkoris lakásban lakna. Anyuka pénze meg jól jön, mikor a hülye kérdezőnek még hitele is van erre az igen versenyképes fizura :D

Szánalom életvezetés.

2022. dec. 15. 13:43
 19/36 A kérdező kommentje:
És a párom nem szánalmas? Hisztizik mint egy gyerek, hogy ne menjek, ahelyett, hogy támogatna, hogy menjek mert ott jó életem lesz
2022. dec. 15. 13:54
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Milyen betegséged van?
2022. dec. 15. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!