Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek tényleg megváltozo...

Szerintetek tényleg megváltozott jó irányba anya?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 35 éves nő vagyok. Nagyon rossz volt a kapcsolatom édesanyámmal, ezért el jöttem egy önkormányzati lakásba még nyáron. 135 ezret keresek, normál albérletbe nem tudtam volna elmenni. Azért költöztem el, mert nagyon nem volt jó a kapcsolatunk. Mindig veszekedtünk, csúnya dolgokat mondott a külsőmre,társkereső hirdetéseket adott fel apával és a mamával a nevemben. Sokszor amikor össze vesztünk, azt hittem, hogy az ajtó előtt fog lenni a cuccom és ki dob. Egyszer apám ki akart tenni a házból és annyit össze vesztünk, hogy kést fogtam rá. Sokszor vágtam magam az otthoni bántás miatt.

Nem rég ki derült, hogy beteg vagyok. Anya teljesen megváltozott, azt mondta rá jött, hogy milyen érzés ha el veszít. El adták a mama házát és anyu azóta támogat pénzzel, ételel.

Szerintetek jó ötlet vissza menni?

A párom szerint és a barátaim szerint hülye lennék vissza menni. De engem nem érdekelnek, nekem a család az első. Ők egy senkik, a családom a fontos.

2022. dec. 15. 09:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%
Ők egy senkik... Hm. Ez az utolsó mondat mindent elmond rólad. Kést fogtál anyádra. Vannak bajok nálad is.
2022. dec. 15. 10:19
 2/36 anonim ***** válasza:
92%

A barátaid meg a párod egy senki, plusz kést fogtál apadra, most meg visszamennél, mert a mamahotel mégis kényelmesebb, mint fos fizuból albérletezni... :D

Grat grat.

2022. dec. 15. 10:25
 3/36 A kérdező kommentje:
Beteg vagyok lehet, nekem szükségem van anyukámra és a családomra
2022. dec. 15. 10:35
 4/36 A kérdező kommentje:
És jobb lenne anyagilag is. Anya azt mondta ki fizeti a hitelem is
2022. dec. 15. 10:36
 5/36 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen mindegy, ki mit mond, vissza fogsz menni, mert vissza akarsz. Nem is értem, miért írtad ki a kérdést. Anyukád nem változott meg. Ha visszaköltözöl, nem adok neki 2 hetet, hogy ugyanonnan folytassa, ahol abbahagyta. Így működnek a bántalmazó kapcsolatok. De menj csak vissza, mert a szép szóra úgysem hallgatsz, neked szerintem szükséged van arra, hogy meg is tapasztald a sz@rt, hogy elhidd, hogy az tényleg sz@r.
2022. dec. 15. 11:09
 6/36 A kérdező kommentje:
De már 4 napja nála alszok és eddig nem veszekedett velem, minden rendben eddig
2022. dec. 15. 11:14
 7/36 anonim ***** válasza:
94%
A párod helyében már rég kidobtalak volna, mert tényleg súlyos beteg vagy.
2022. dec. 15. 11:15
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Neked van párod? Vannak barátaid? Így azokból, amit írsz, erősen csodálkozom rajta.
2022. dec. 15. 11:20
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
#6 Aha, várd ki azt a két hetet.
2022. dec. 15. 11:26
 10/36 anonim ***** válasza:
97%
Szegény párod, remélem minél hamarabb megjön az esze és kihajít, mint macskát szarni.
2022. dec. 15. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!