Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
18 éves vagyok és volt egy buli ott lefeküdtem valakivel és teherbe estem.
Mit csináljak?
3 hetes?
Tehát még a mensid sem maradt ki.
Na menj matekozni.
#43 a terhesteszt 2 hét után tud eredményt mutatni.
A lányka gondolom tudta jól, hogy elcs3szte azt az éjszakát, nem tudom miért nem ment eseményutánit kiváltani egyből.
A #39-ben leírt opciók vannak.
Kérdező, szerintem ezzel neked is tisztában kéne lenned....
44, a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számoljuk.
A 3 hetes terhesség idején kb a beágyazódás történik meg, a teszt kb ezt követő egy hét múlva mutat bármit, amikor már termelődik Hcg. Amikor kimarad a mestruáció, a terhesség mér 4 hetes, 28 napos ciklust feltételzve.
Kérdező, te már másodjára is belefutottál a f***zerdőbe.
Karácsonykor tegyél babacipőt a fa alá. Anyádéknak leesik az álluk.
Ilyenkor érzem úgy, hogy az esemény utánni sokaknak csak dísznek van.
Buli volt. Ok. Lefeküdtél egy random pasival. Ok. Nem védekeztetek. Ok. Mikor rendesen kitisztultál, elballagsz esemény utánniért, az megakadályozza a teherbe esést, s minden ok.
De neeem. Meg kell várni, hogy tuti terhes legyél, hogy már csak abortuszra mehess, ami már nem olyan egyszerű, mint a gyógyszertárból venni egy tablettát. (Hogy csak akkor adnak, ha orvos írta fel, az csak az elmélet, a gyakorlat ezt nem feltétlen fedi. De ha igen is, akkor is csak egy plusz út a háziorvoshos, akinek nem is kell feltétlen elmondani, hogy mi történt. Egy "elszakadt a gumi" sztori is jó neki.)
Apa anya jatszunk egy jatekot.. tegye fel a kezet akinek van gyereke.
Es felteszed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!