Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és volt egy buli ott lefeküdtem valakivel és teherbe estem.

Mit csináljak?

2022. dec. 12. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
60%
Ezért is kamuszagú az egész. Nem mondja meg még azt se, hogy el megy e abortuszra vagy sem. Vagy ennyire ostoba lenne a kérdező, hogy filózik azon, hogy apa nélkül felneveljen e egy gyereket, akit gyerekként szült meg ráadásul? Arra jutottam, hogy a kérdés vagy kamu, vagy a kérdező roma.
2022. dec. 12. 11:20
 42/80 anonim ***** válasza:
78%

3 hetes?

Tehát még a mensid sem maradt ki.

Na menj matekozni.

2022. dec. 12. 11:30
 43/80 anonim ***** válasza:
83%

#43 a terhesteszt 2 hét után tud eredményt mutatni.

A lányka gondolom tudta jól, hogy elcs3szte azt az éjszakát, nem tudom miért nem ment eseményutánit kiváltani egyből.

2022. dec. 12. 11:34
 44/80 anonim ***** válasza:
95%

A #39-ben leírt opciók vannak.

Kérdező, szerintem ezzel neked is tisztában kéne lenned....

2022. dec. 12. 11:37
 45/80 anonim ***** válasza:
80%
43 jól mondja. 3 hetesen még a menzi sem marad ki, szóval nem is tudhatja, hogy terhes. Ha pedig 3 hete volt az aktus, akkor k. 5 hetes. Abortusz szempontjából nem mindegy.
2022. dec. 12. 11:45
 46/80 anonim ***** válasza:
67%
Ha széttenni a lábad elég felnőtt vagy, akkor legyél ehhez is.
2022. dec. 12. 11:51
 47/80 anonim ***** válasza:
97%

44, a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számoljuk.

A 3 hetes terhesség idején kb a beágyazódás történik meg, a teszt kb ezt követő egy hét múlva mutat bármit, amikor már termelődik Hcg. Amikor kimarad a mestruáció, a terhesség mér 4 hetes, 28 napos ciklust feltételzve.

2022. dec. 12. 11:53
 48/80 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, te már másodjára is belefutottál a f***zerdőbe.

Karácsonykor tegyél babacipőt a fa alá. Anyádéknak leesik az álluk.

2022. dec. 12. 12:00
 49/80 anonim ***** válasza:
90%

Ilyenkor érzem úgy, hogy az esemény utánni sokaknak csak dísznek van.

Buli volt. Ok. Lefeküdtél egy random pasival. Ok. Nem védekeztetek. Ok. Mikor rendesen kitisztultál, elballagsz esemény utánniért, az megakadályozza a teherbe esést, s minden ok.

De neeem. Meg kell várni, hogy tuti terhes legyél, hogy már csak abortuszra mehess, ami már nem olyan egyszerű, mint a gyógyszertárból venni egy tablettát. (Hogy csak akkor adnak, ha orvos írta fel, az csak az elmélet, a gyakorlat ezt nem feltétlen fedi. De ha igen is, akkor is csak egy plusz út a háziorvoshos, akinek nem is kell feltétlen elmondani, hogy mi történt. Egy "elszakadt a gumi" sztori is jó neki.)

2022. dec. 12. 12:14
 50/80 anonim ***** válasza:
91%

Apa anya jatszunk egy jatekot.. tegye fel a kezet akinek van gyereke.

Es felteszed..

2022. dec. 12. 12:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!