Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek...

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és volt egy buli ott lefeküdtem valakivel és teherbe estem.

Mit csináljak?

2022. dec. 12. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
82%

"Nyilván nekem sem az volt a célom hogy teherbe essek."

Igen, az emberek így szoktak teherbe esni. Jön a gólya, meg a szentlélek és megtörténik a csoda. Védekezésről pedig messzi távolból sem hallott senki. Így ne csodálkozzunk.

Legközelebb használj aszpirint. Nem előtte, nem utána, helyette.

2022. dec. 12. 10:08
 22/80 anonim ***** válasza:
89%
Akkor mi volt a célod a gumi nélküli dugással? A nemibetegség? Mert a másik eshetőség a gyerek
2022. dec. 12. 10:11
 23/80 anonim ***** válasza:
84%

Abortuszt egyedül is intézheted, vagy elmehetsz dolgozni, hogy ne anyukádékon élősködj a gyerekkel.

Válassz, melyik a szimpatikusabb.

2022. dec. 12. 10:24
 24/80 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem volt célod teherbe esni, védekezel. Ennyi.

Felelősséget tekintve teljesen más egy elszakadt gumi miatti terhesség, meg egy eleve "szrok a védekezésbe" terhesség.

2022. dec. 12. 10:25
 25/80 anonim ***** válasza:
72%
Szintem figyelj inkább a tanárra, mert megbuksz.
2022. dec. 12. 10:32
 26/80 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván nekem sem az volt a célom hogy teherbe essek.

Jaja, nyilván védekezés mellett jött össze, mint itt mindig, mindenkinek.

2022. dec. 12. 10:33
 27/80 anonim ***** válasza:
83%

Most jön majd a duma hogy volt gumi de biztos elszakadt. 😂

Meg hogy sokat ivott a srác meg nyomult, ő nem is ilyen stb... Csak a szokásos...

2022. dec. 12. 10:36
 28/80 anonim ***** válasza:
87%
Az abortusz meg se fordul a fejedben? Ne szüld már meg azt a szerencsétlen gyereket, ne legyen ilyen felelőtlen anyja...
2022. dec. 12. 10:43
 29/80 anonim ***** válasza:
72%

"nem is süllyednék le idáig hogy ilyeneket kitalálják."

De odáig igen, hogy megcsinálod. Buliban, valószínűleg nem józanul, lefekszel valakivel védekezés nélkül.

Egy volt ismerősöm csinált hasonló hülyeséget: bulizott, berúgott, lefeküdt egy sráccal, akit nem is ismert, majd pár nappal később a párjával (mert az is volt). Utána derült ki, hogy a srác, akivel a buliban dugtak, súlyos nemibeteg volt. Hatalmas mázlijuk volt, nem kapták el.

Mondd el anyádnak négyszemközt, hogy mi történt. Amint lehiggad, remélhetőleg segíteni és támogatni fog.

Már ha nem kamu az egész. Gyanítom, hogy az.

2022. dec. 12. 10:45
 30/80 anonim ***** válasza:
66%
Hol, volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, a kidűlt-bedűlt kemencén, az égig érő fa tetején, a hetvenhetedik ágán, volt egy rinciráncos szoknya, annak volt hetvenhét ránca, a hetvenhetedikbe volt egy kis könyv, annak a tizennegyedik levelén volt ez a kis mese…
2022. dec. 12. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!