Erőltetnétek így ezt a láthatást az apával? Hosszú lesz
Nem kell erőltetni.
A gyerekkel viszont légy őszinte, hogy apának már új családja van, ők a fontosak - jó, ha tudja, hogy ne tápláljon hamis reményeket, hogy az apjának akár egy kicsit is fontos.
Nem fontos.
4-es, azt hiszed, az ilyen embert érdekli? Nálunk pl apának anno szinte az összes rokon megmondta, hogy velem sem ártana foglalkozni. Mi volt a válasz? Összeveszett velük, mert ő jobban tudja. :D No comment.
Párszor beszéltem vele, de akkor sem erőltette meg magát. Ha nem is viszi el magukhoz felajánlottam vigye el sétálni, hozzánk is jöhet. Semmi sem volt jó, a babára fogott mindent. Karácsony után nekem lesz egy műtétem, akkor jó lenne ha pár napot figyelne a gyerekre. Ebben sem partner.
Szeretnék majd keresni szakembert, hogy segítsen ezt feldolgozni a gyereknek
8-as Akkor miről beszélünk? Még a szükségben sem számíthat az apjára a gyerek. Te is tudod, hogy a csecsemő sem indok, egyszerűen egy jellemtelen ember, akinek nem számít a gyereke.
A szakember jó ötlet!
Nálunk is így kezdődött...
Volt olyan kifogás is hogy tönkre ment a kocsi, mondtam neki akkor elviszem én (80 km oda vissza kétszer ugye) mert a gyereknek hiányzik. Persze akkor meg más indokkal jött.
Lassan 5 éve nem kereste, most indítjuk a férjemmel a házastársi örökbegofadást. Annyira sikerült felvennem vele a kapcsolatot hogy éljen alá írni a lemondó papírt.
Az ilyen ember egy féreg...de tudnék még mesélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!