Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erőltetnétek így ezt a láthatá...

Erőltetnétek így ezt a láthatást az apával? Hosszú lesz

Figyelt kérdés
Több éve elváltunk a férjemmel, nem volt semmi háborúskodás sem. Tényleg rendezett a kapcsolatunk csak a gyerek nem érdekli. Új párja lett, ott született baba is, két nagyobb gyereke is van a párjának. Így ők egy nagy család lettek. Egyre többször nem jön a fiáért, lemondja a programokat. Most már 3 hónapja nem látta, egyszer beszéltek telefonon ennyi volt. De a gyereket megviseli, már nem várja a karácsonyt. Rossz kedvű, szomorú. Hiába próbálom ebből kihozni nem megy.
2022. dec. 12. 08:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem a kérdést. Ha nem megy apuka, hát nem megy. Nincs rajta mit erőltetni
2022. dec. 12. 08:47
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Amit erőltetni kell az már rég rossz. Szégyellheti magát az "apuka"... Sajnálom a kisfiadat nagyon,de sajnos nem nagyon tudsz mit tenni,ha nem kíváncsi rá a saját apja.
2022. dec. 12. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
Erőltetni nem tudod. Elmondhatod neki, hogy ez mennyire rossz a gyereknek, aztán azt csinál, amit akar, gondolom meghatni nem fogja.
2022. dec. 12. 08:59
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Mondtad már apukának, hogy a gyereknek hiányzik?
2022. dec. 12. 09:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom kerdezo! Olvasni is szornyu ! A kutyaval jobban banik a legtobb ember! Sajnos az elottem szoloknak igaza van . Ezt eroltetni nem lehet!
2022. dec. 12. 09:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell erőltetni.

A gyerekkel viszont légy őszinte, hogy apának már új családja van, ők a fontosak - jó, ha tudja, hogy ne tápláljon hamis reményeket, hogy az apjának akár egy kicsit is fontos.

Nem fontos.

4-es, azt hiszed, az ilyen embert érdekli? Nálunk pl apának anno szinte az összes rokon megmondta, hogy velem sem ártana foglalkozni. Mi volt a válasz? Összeveszett velük, mert ő jobban tudja. :D No comment.

2022. dec. 12. 10:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd.
2022. dec. 12. 12:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Párszor beszéltem vele, de akkor sem erőltette meg magát. Ha nem is viszi el magukhoz felajánlottam vigye el sétálni, hozzánk is jöhet. Semmi sem volt jó, a babára fogott mindent. Karácsony után nekem lesz egy műtétem, akkor jó lenne ha pár napot figyelne a gyerekre. Ebben sem partner.

Szeretnék majd keresni szakembert, hogy segítsen ezt feldolgozni a gyereknek

2022. dec. 12. 14:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8-as Akkor miről beszélünk? Még a szükségben sem számíthat az apjára a gyerek. Te is tudod, hogy a csecsemő sem indok, egyszerűen egy jellemtelen ember, akinek nem számít a gyereke.

A szakember jó ötlet!

2022. dec. 12. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is így kezdődött...

Volt olyan kifogás is hogy tönkre ment a kocsi, mondtam neki akkor elviszem én (80 km oda vissza kétszer ugye) mert a gyereknek hiányzik. Persze akkor meg más indokkal jött.

Lassan 5 éve nem kereste, most indítjuk a férjemmel a házastársi örökbegofadást. Annyira sikerült felvennem vele a kapcsolatot hogy éljen alá írni a lemondó papírt.

Az ilyen ember egy féreg...de tudnék még mesélni

2022. dec. 12. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!