Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha édesanyád lélegeztető...

Ha édesanyád lélegeztető gépen lenne te elbucsuznal tőle.? Tegnap vitte el a mentő meg fog halni.legkesobb hétfőn lekapcsoljak róla

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 02:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%

Midnenképpen menj be hozzá elbúcsúzni hiszen most láthatod utoljára és később nagyon megbánhatod ha nem mentél be.

Szerintem az eutanáziát ne keverjük ide, nem ez a kérdés lényege és nem is erről van szó, az orvos szimplán ennyi időt adott neki.

2022. dec. 10. 11:20
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Menj be hozzá
2022. dec. 10. 11:59
 23/31 anonim ***** válasza:
50%

Idős betegeket szoktak direkt úgy kezelni hogy meghalljon.

Közeli ismerősöm ápolóként, lelkiismeret furdalás nélkül mesélte el nekem hogyan zajlik a szendekos èheztetès idős menthetetlen (így próbálják levenni a terhet magukról) betegnèl.

Boncolás nem mutatja ki az èhrztetèst.

Falatnak egymásnak az ápolók akkor is ha véletlenül rossz gyógyszer adnak be.

Nem értem miért mesèlte el nekem ezeket, tudhatná rólam hogy nagyon érzékeny vagyok. Valószínűleg mégiscsak van lelkiismeret furdalása csak próbálja palastolni

Elmesélt még olyan esetet ahol könnyedén megakadályozhatták volna a fulladást de nem tettek semmit.

Erre esküdtek fel? Kèrdem èn..

Ennyire érzéketlenek az ott a kórházi alkalmazottak.

Nagymamám mikor bekerült kis tüdőgyulladás miatt de hamar javult az állapota. Másnap mentünk volna érte mert az orvos látta H már nincs baja. Hát kora reggel érdekes módon elhunyt. Pedig a szobatársa reggel még látta mosolyogni és integette neki amikor elhagyta a betegszobát és a nagyon maradt az ágyban.

Valamit csináltak vele. Ha nem csináltak volna akkor nem lettek volna velünk bu.nkó faszok a nővèrek és az orvos. A zárójelentèst akartuk elkérni ügyintézés miatt is. Nem akartunk senkit megvádolni, mégis mikor odamentünk fel voltak háborodva H mégis miért kell az nekünk fel akarjuk jelenteni őket? Egy szavunk nem volt mégis ilyen embersèges f.èrgek voltak a velünk hozzátartozókkal.

Szóval aki kórházba kerül az jó esèllyel meg fog halni. Felèr egy eutanáziával. Csak kegyetlenebb. Idős fekvő betegeket nem fognak etetni. Max ha látja őket valaki aki nem ott dolgozik. Nagyimnak sorakoztak a gyógyszerek amikor meglátogattuk. Annyi nem volt az ápolókban hogy a gyógyszert kibontása és beadja a demens nagyimnak. Aki amúgy nem sok vizet zavart. Vagy a reggelit kibontása!

Teljesen kiábrándultak a magyar egészségügyi dolgozókból.

2022. dec. 10. 14:21
 24/31 A kérdező kommentje:
köszönöm aki pozitivan irt a többieknek hasonlókat kivánok. Sikerült elbucsuzni még időben.
2022. dec. 10. 14:50
 25/31 anonim ***** válasza:
32%
Még a gépen van anyukád?
2022. dec. 10. 18:33
 26/31 A kérdező kommentje:
30as szombaton meghalt
2022. dec. 12. 04:31
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom... őszinte részvétem!
2022. dec. 12. 06:16
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem. Vigyázz magadra, ilyenkor nagyon szomorú az ember..
2022. dec. 13. 07:47
 29/31 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2022. dec. 13. 19:43
 30/31 anonim válasza:
17%
Én úgy csinálnám, hogy ne kelljen búcsúzkodni, hogy beszélnék hozzá, aztán mondat közben húznám ki a konnektorból, úgyhogy mire rájönne, hogy ki lett húzva, már nem élne. Kevesebb stressz mindkettőtöknek.
2022. dec. 15. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!