Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha édesanyád lélegeztető...

Ha édesanyád lélegeztető gépen lenne te elbucsuznal tőle.? Tegnap vitte el a mentő meg fog halni.legkesobb hétfőn lekapcsoljak róla

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 02:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként ez hogyhogy hajnali 3 előtt jutott eszedbe?

Amikor anyám haldoklott, nem a gyakorira írkáltam az éjszaka közepén ismeretlenek részvétnyilvánításaért, hanem a kanapén ültem, mint egy zombi (aludni sem igazán tudtam) és alig vártam, hogy látogatási idő legyen és mehessek hozzá.

2022. dec. 10. 07:29
 12/31 anonim ***** válasza:
14%

De jelentettem is, mert oké, hogy akár igaz is lehetne - a beviteti magát az még teljesen hihető, az altatás-lélegeztetőgép része nem (szerintem életedben nem lélegeztettek), mert az nem úgy működik.

A gépről lekapcsolást pedig az orvos nem teheti - Svájcban, Hollandiában pl igen, de az sem így működik.

2022. dec. 10. 07:32
 13/31 anonim ***** válasza:
33%
Nem mennék be.
2022. dec. 10. 07:40
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

1. Sehol nem volt arról szó, hogy a kérdezö MO-on él!

2. Arról sem volt szó, hogy a kérdezö beleegyezése nélkül akarnák lekapcsolni a gépet.

3. Az orvosok igenis megmondhatják a hozzátartozóknak, hogy meg fog halni, éppen azért, hogy ha akarnak, el tudjanak búcsúzni.

4. AZ meg, hogy hajnali 3-kor ír, ha valakinek közeli hozzátartozója nagyon beteg, esetleg haldoklik, akkor jó eséllyen nem tud aludni, nem tud igazán semmit csinálni, a netezés meg segít kivárni a reggelt, amikor rá tud kérdezni.

A kérdés éppen annyira lehet igaz, mint kamu, de azért egyböl ezt feltételezni igencsak rosszindulatra vall.

2022. dec. 10. 08:04
 15/31 anonim ***** válasza:
50%

17!

Ha előre láthatóan meg fog halni napokon belül, akkor tetszik vagy sem, de nem fognak rá ennyi időt, energiát és pénzt pazarolni a világon sehol sem.

2022. dec. 10. 08:06
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha lehetőségem van/lenne rá, hogy bárkitől elbúcsúzzak nins az az isten hogy ne menjek be. Legyen szó a legtávolabbi rokonomról vagy anyukámról.
2022. dec. 10. 08:15
 17/31 anonim ***** válasza:
80%
Az öcsémet is lélegeztetőre tették és megmondták, hogy mikor kapcsolják le. Így is történt.:(
2022. dec. 10. 08:43
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Lélegeztető gépen nincs magánál, így ez csak tőled függ. Én gondolkozás nélkül bemennék, de igazából csak azért, hogy tényleg lássa az ember, hogy vége van. Egy ilyen utolsó látogatás már nem számít a haldoklónak, és nekem sem számított. Azt érzem búcsúnak, amikor a másik fél mg tudatában van, hogy ott vagyok.
2022. dec. 10. 10:02
 19/31 anonim ***** válasza:
71%

"17!

Ha előre láthatóan meg fog halni napokon belül, akkor tetszik vagy sem, de nem fognak rá ennyi időt, energiát és pénzt pazarolni a világon sehol sem."

Németországban élek, és itt igenis "pazarolnak rá" idöd meg pénzt, itt ugyanis emberség is van!

2022. dec. 10. 10:06
 20/31 anonim ***** válasza:
95%
Érdemes elbucsuzni és megtenni mindent, amit csak tudsz. Ha pedig éppen látod meghalni, készülj fel, hogy hónapokig szomorú / rémálmaid lesznek... de idővel enyhül majd. De tudni fogod, hogy mindent megtettél, ezért nem lesz lelkifurdalásod. Szerintem is menj be. Nagyon sajnálom és őszinte részvétem :(
2022. dec. 10. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!