Mit tennétek, ha a nevelt fiatok az agyatokra menne?
Leultok vele elbeszelgetni, hogy ez így minden csak nem király.
Ha meg nem érti és a párod nem ért veled együtt döntsd el, hogy mi szeretnél lenni egy cseléd vagy egy elettars.
Rendetlen? Mindent, amit szetdobal, szethagy, te bevagod a szobajaba, ugy ahogy van. Szennyest, koszos tanyert, poharat, mindent!
Nem mosol ra, nem takaritasz utana, elmondod, hogy mostantol uj szabalyok vannak, oldja meg.
Az nem baj, ha beszelget(ne) veled, de nyilvan kellenek ebben is hatarok, meg kell ertenie, hogy neked is van dolgod.
Legyen naponta egy olyan idosav, amikor meghallgatod, beszelgetsz vele, rafigyelsz,de tenyleg, mert lehet ezert beszel annyit, mert csak szeretne, ha valaki tenyleg figyelne ra. Ha ezt megkapja, lehet magatol megy a dolgara.
De ha nem, akkor szolsz neki, amikor eleg, ha nem erti, racsukod az ajtot, elmesz masik helyisegbe, fulhallgatoval elkezdesz zenet hallgatni stb.
Tanulni fog belole, de muszaj,hogy a parod is melletted alljon. Ha o szerinte minden rendben van, az gaz.
Abban nem latok problemat, ha egy tanulo gyerek, aki nincs raszorulva, nem megy nyari munkara. En ugyan dolgoztam nyaranta, mert muszaj volt, de nagyon szivesen kihagytam volna azt a szopast, amit a gyorsettermekben eltem at (mert nalunk ez fizetett a legjobban akkoriban,igy oda mentem, muszaj volt).
Semmit nem tett hozza az eletemhez az, hogy 15-18 eves korom kozott nyaranta szinte sirva jartam dolgozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!