Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka kicsi fiáról mik a...

Anyuka kicsi fiáról mik a tapasztalatok? Változik ez valaha?

Figyelt kérdés
Olyan aki még nem vált le az anyjáról ,pedig elmúlt már 35 is.anyuka meg rá is tesz erre hogy a szoros kötelék megmaradjon. Ki tud törni ebből valaki vagy ez már igy marad?
2022. nov. 29. 18:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

"ő már felismeri hogy milyen helyzet ez.Csak..."

... csak te nem...

Soha senkivel sem szabad összeállni, ha nem tudod őt úgy elfogadni, ahogyan van: drogosan, alkeszon, bagósan, stb. Senki sem fog megváltozni. Ez az alapszabály.

2022. nov. 29. 21:13
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Nem, sosem fog megváltozni.

A férjemnek volt egy ilyen ismerőse, 50 körüli volt a csákó, és amikor az anyja meghalt, utána felkötötte magát.

2022. nov. 29. 21:44
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
Hagyd őket, ő dolguk.
2022. nov. 29. 22:01
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Rajtad múlik. Ha csak egy egyszerű ribi vagy biztosan nem fogja feladni a kényelmes biztonságot azért hogy néhány évig csőd közeli állapotba hozd. A másik, érett nő ilyet nem kérdez, cselekszik. 44 évig voltam mamahotelbe majd az életembe csöppent egy nő az élet legtermészetesebb módján és azóta közösen alakítjuk az életünk.
2022. nov. 29. 22:17
 15/21 anonim ***** válasza:
98%

2Ha csak egy egyszerű ribi vagy biztosan nem fogja feladni a kényelmes biztonságot azért hogy néhány évig csőd közeli állapotba hozd."

Na menj már a habiszti dumáddal. Nekem is volt mamahoteles pasim, nem voltam ribi és ragaszkodtam a külön kasszához, pedig sokkal többet keresett nálam. Ha te elköltöztél egy nőhöz akkor az gazdag. Maradjunk annyiban. Valószínűleg el is tart téged. Pótanyu.

2022. nov. 29. 22:43
 16/21 anonim ***** válasza:
97%
Magának szülte, van ilyen. A fiatalember meg jól be lett idomítva. Gondolom a papa ott hagyta, azért kapaszkodik foggal körömmel a fiába. Ez változni nem fog.
2022. nov. 30. 04:20
 17/21 A kérdező kommentje:
Papa nincs . nem is volt.
2022. nov. 30. 07:01
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

Ebben a pasi a ludas. Anyuka zsarol, de csak azt lehet, aki hagyja.

Én 21 évesen leléptem a zsaroló, passzív-agresszív családomtól, aztán keressenek maguknak mást, akivel szórakozhatnak.

2022. nov. 30. 09:52
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Elküldeném a bangladesi adidas gyárba.
2022. nov. 30. 10:26
 20/21 anonim ***** válasza:
66%

"Én 21 évesen leléptem a zsaroló, passzív-agresszív családomtól, aztán keressenek maguknak mást, akivel szórakozhatnak."

Mondjuk az is elég gyerekes dolog, ha valaki teljesen hátat fordít nekik ahelyett, hogy a helyén tudná kezelni a szülők beszólásait, véleményét, stb.

2022. nov. 30. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!