Anyuka kicsi fiáról mik a tapasztalatok? Változik ez valaha?
"ő már felismeri hogy milyen helyzet ez.Csak..."
... csak te nem...
Soha senkivel sem szabad összeállni, ha nem tudod őt úgy elfogadni, ahogyan van: drogosan, alkeszon, bagósan, stb. Senki sem fog megváltozni. Ez az alapszabály.
Nem, sosem fog megváltozni.
A férjemnek volt egy ilyen ismerőse, 50 körüli volt a csákó, és amikor az anyja meghalt, utána felkötötte magát.
2Ha csak egy egyszerű ribi vagy biztosan nem fogja feladni a kényelmes biztonságot azért hogy néhány évig csőd közeli állapotba hozd."
Na menj már a habiszti dumáddal. Nekem is volt mamahoteles pasim, nem voltam ribi és ragaszkodtam a külön kasszához, pedig sokkal többet keresett nálam. Ha te elköltöztél egy nőhöz akkor az gazdag. Maradjunk annyiban. Valószínűleg el is tart téged. Pótanyu.
Ebben a pasi a ludas. Anyuka zsarol, de csak azt lehet, aki hagyja.
Én 21 évesen leléptem a zsaroló, passzív-agresszív családomtól, aztán keressenek maguknak mást, akivel szórakozhatnak.
"Én 21 évesen leléptem a zsaroló, passzív-agresszív családomtól, aztán keressenek maguknak mást, akivel szórakozhatnak."
Mondjuk az is elég gyerekes dolog, ha valaki teljesen hátat fordít nekik ahelyett, hogy a helyén tudná kezelni a szülők beszólásait, véleményét, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!