Szerintetek van esély arra, hogy "újrakezdjük a lányommal"?
Sziasztok!
43/F vagyok, lehet kicsit hosszú lesz a sztori, elnézést.
Van egy 18 éves lányom. Az anyjával nagyon fiatalon, tapasztalatlanul jöttünk össze anno (18 és 22 évesen), az anyja 22 volt, amikor megszületett. A volt anyósom nyomására házasodtunk össze a gyerkőc miatt. A volt anyósom amúgy mindig is gyűlölt engem. Végül egy nagyon elfajzott, háborúskodó, haraggal teli válás lett a vége. A lányunkat az anyja kapta, én kéthetente szombaton vihettem el reggeltől estig.
Ez a lányunk nyolcéves koráig ment így, akkor egyik szombaton a volt feleségem közölte, hogy a lányunk többé nem akar jönni, rosszul érzi magát velem, és nem adja oda, majd pótoljuk. Két hét múlva már nem laktak ott. Soha semmire nem panaszkodott amúgy a lányom nekem, ellenkezőleg, "szeretlek apu", "te vagy a legjobb" és társaik. Soha nem mondtam neki semmi rosstat az anyai oldalról, pedig lett volna mit...
Próbáltam megtudni közös barátoktól a címüket, pl. a gyermektartásdíj miatt is, amit készpénzben fizettem, de senki nem segített. Nem tereltem jogi útra a dolgot, mert a volt feleségemet de főleg a volt anyósomat ismerve max végrehajtással értem volna el bármit, ami a lányunkat viselte volna meg, hogy rendőr, végrehajtó, bíróság, stb., meg ügyvédre sem volt sok pénzem. Megszakadt a kapcsolat, a lányomat face-n meg instán megtaláltam, nem mertem bejelölni vagy írni neki. Ma már bánom, hogy nem harcoltam jobban a lányomért, tudom, az én hibám.
Szombat délelőtt a volt feleségem facebookján láttam, hogy október elején meghalt. Szó szerint a levegőt kezdtem el kapkodni, sírtam is. Azonnal bejelöltem a lányomat face-n és instán, hogy ki vagyok (az anyjával készült régi közös meg vele készült régi közös képet is küldtem, hogy tényleg az apa vagyok), hogy tudom mi történt, beszélhetnénk-e. A telefonszámomat, címemet is megadtam neki.
Azóta van új feleségem, tőle egy 10 és fiam és egy 8 éves lányom is. A feleségem mindent tud, anno a válóper vége felé jöttünk össze (az egyik vád a volt feleségemtől az volt, hogy megcsaltam és a mostani feleségem tehet mindenről), ő anno győzködött, hogy ne hagyjam annyiban a dolgokat, és anno kedves volt a lányomhoz, aki szintén az volt hozzá. A gyerekeinknek még nem mondtunk semmit.
Sziasztok!
Tegnap este visszajelölt Facebookon a lányom és írt is. Azt kérte, találkozzunk valahol, beszélni akar velem. Holnapra beszéltük meg egy kávézóban, ami a kedvenc helye.
Azért ti se vagytok normálisak! A nagy drukkolgatók szétszednének egy anyát, mert nem akar szoptatni, de az az apa, aki több éven keresztül meg csak nem is kereste a gyerekét, annak szurkoltok. Csak azért mert férfi.
#szexizmus #hapucudvanakkormindentszabad
Rohadt gyorsan kussoljanak már azok, akik azon pattognak, hogy ne keresse, stb. Elmondta, hogy kavart a szaros ex felesége anyja, és hogy csúnya válás lett. Nem is ismerjük a sztorit, hogy mik mentek le.. Valószínűleg a lánya szerette őt, nem is ő találta ki azt, hogy többet nem akar az apjához menni.
Valószínűleg a fél família az apja ellen uszította. Őszintén, én se nagyon mernék keresni azt, akit uszítottak ellenem. Meg mire harcolt volna? Simán nem engedték volna ugyan úgy, hogy lássa a gyerekét. Ezért húztak el a faszba.
Az, hogy nem jelölte vissza a lánya, jelenthet annyit is, hogy az anyja halála után baromira nem a facebookon lógott. És lehet tartott is kicsit az egésztől.
Én drukkolok nektek. Remélem jól sikerült a mai nap, és tartani fogjátok a kapcsolatot ^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!