Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka foztje. Felnőtt külön...

Anyuka foztje. Felnőtt külön háztartást vezető nő szerintetek normális ha hétköznap is nagyrészt de hétvégén mindig egyedül az anyjánál ebédel, délre érkezik és ott tölti a napot a maradék kaját pedig viszi?

Figyelt kérdés
A nem létező háztartásba pedig elhordja az anyja eszközeit. Arról nem beszélve hogy milyen kapcsolata lehet? Soha nincs igény közös programra.. Nincs gyerek, nincs semmi kötöttség, annyi hogy eljár dolgozni

2022. nov. 27. 11:40
1 2 3 4 5 6
 41/57 Metionin ***** válasza:
11%
Nekik biztosan normális, anyám munkatársai is mind ezt csinálják a gyerekeikkel. Házas felnőtt emberek járnak anyucihoz ebédelni és hordják haza maradékot, az anyjuk meg jár nekik takarítani. Már sok helyen gyerekek is vannak, azokra is a mama főz, mos, vasal stb. Nekem mindig fura volt, cikinek érezném ha anyám főzne rám különélő, házas felnőttként is meg jönne vasalni, takarítani mint ahogy ott csinálják. Valahogy nekem ez olyan, mintha nem ért volna véget a gyerekstátuszuk, hiába élnek külön.
2022. nov. 27. 16:55
 42/57 anonim ***** válasza:
87%
Tuti falusi a nő, nálunk (szintén falusi vagyok) ilyenek az öregasszonyok, Kiakadnak, mert nem rendes asszonyállat az aki nem játssza a csicskát. Ha még a férj is főz, meg takarít, na akkor botrány van 🤣 mert milyen abnormális már hogy nem cseléd a nő.
2022. nov. 27. 17:00
 43/57 anonim ***** válasza:
90%
Mi 3-an vagyunk tesòk, felnőttek. Heti egyszer mi is járunk enni és képzeld elvisszük amit csomagolnak anyuék. Örül, ha pakolhat, közben meg dumcsizunk egy jòt. Nem lehùzás ez, meg kihasználás. Családnak szokták hívni, normális helyeken. 31/N
2022. nov. 27. 17:51
 44/57 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező neked milyen a kapcsolatod az édesanyáddal ?

Élősködőnek tart,ha felugrasz hozzá enni, vagy mi a probléma?

2022. nov. 27. 18:27
 45/57 anonim ***** válasza:
91%
Én is anyukámnál vagyok most, de én főztem, nem ő. És én is vásároltam be ma hozzá.
2022. nov. 27. 19:47
 46/57 anonim ***** válasza:
92%
Tehát a Kérdező is csak a saját fantáziájából tudhatja, pontosan mi zajlik a 4 fal között.:)
2022. nov. 27. 20:02
 47/57 anonim ***** válasza:
90%
Én a magadfajta ostoba tyúkokon vagyok kiakadva.
2022. nov. 27. 20:43
 48/57 anonim ***** válasza:
89%

Egyedül él? Akkor meg? Ha pedig nem, de a férjnek és neki megfelel így, hajrá.

Ha egyedül élnék, én sem főznék minden nap magamra, hogyha a szüleim bármikor szívesen látnak ebédre, de te nem írtad, van-e férj vagy bármi.

2022. nov. 28. 08:14
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem beszélve hogy milyen kapcsolata lehet? Soha nincs igény közös programra - ja, hogy ez jelentené azt, hogy van párja? Vagy azt sem tudod, hogy van-e, csak okoskodsz olyanba, amihez semmi közöd?
2022. nov. 28. 08:16
 50/57 A kérdező kommentje:
Élettársi kapcsolatban él a szerencsetlen
2022. nov. 28. 08:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!