Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka foztje. Felnőtt külön...

Anyuka foztje. Felnőtt külön háztartást vezető nő szerintetek normális ha hétköznap is nagyrészt de hétvégén mindig egyedül az anyjánál ebédel, délre érkezik és ott tölti a napot a maradék kaját pedig viszi?

Figyelt kérdés
A nem létező háztartásba pedig elhordja az anyja eszközeit. Arról nem beszélve hogy milyen kapcsolata lehet? Soha nincs igény közös programra.. Nincs gyerek, nincs semmi kötöttség, annyi hogy eljár dolgozni

2022. nov. 27. 11:40
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
95%
Süt az írásodról,hogy csak irigy vagy,mert neked eleged van a munka melletti főzésből. Ha kivagy égve az nem más hibája. Törődj a saját életeddel,mert van mit rajta dolgozni ahogy látom.
2022. nov. 27. 12:57
 22/57 anonim ***** válasza:
6%
És a 37 éves nő mikor dolgozik? Vagy nem csak potyaleső hanem kitartott is?
2022. nov. 27. 12:58
 23/57 anonim ***** válasza:
89%
#22 Attól még, hogy valaki a hétvégét az anyjánál tölti, hétköznapokon miért ne dolgozhatna?? Nem mindenki hétvégén dolgozik csak. Gondolom neked az a normális, mert akkor jönnek jobban a kuncsaftok.
2022. nov. 27. 13:05
 24/57 anonim ***** válasza:
89%
Ehhez semmi közöd. Ha ők jól élnek, boldogok miért ne.
2022. nov. 27. 13:15
 25/57 anonim ***** válasza:
4%

23as, honnan tudod, a te édes anyukáddal placcolok tán együtt?:-D

Amúgy meg a kérdésben ott van hogy HÉTKÖZNAP tudod, az az időszak ami a hétvége előtt van.

2022. nov. 27. 13:39
 26/57 anonim ***** válasza:
94%

Azt írtad, hogy főzöl a gyerekeidre.

Szóval, ha 18 évesek elmúlnak, akkor soha többet nem tölthetnek nálad 2 óránál többet és nem főzöl nekik?

Dehogynem.

2022. nov. 27. 13:40
 27/57 anonim ***** válasza:
84%

25. "...hétvégén mindig egyedül az anyjánál ebédel, délre érkezik és ott tölti a napot"

Placcolás helyett talán az általános iskolát kellett volna elvégezni.

Hétköznap csak néha átmegy enni, HÉTVÉGÉN tölti ott a napot. Ilyen egyszerű szöveg megértésére egy csimpánz is képes lenne.

2022. nov. 27. 13:43
 28/57 anonim ***** válasza:
87%
Én pl külön élek, de én is járok a nagymamámhoz, ő is csomagol nekem kaját, meg ilyenek. De ez nem azt jelenti, hogy én nem tudok főzni. Néha én viszek neki kaját, de azt nem fogadná el, ha ő nem főzne nekem néha. Viszont ha nem mennék és ennék vele együtt, akkor ő nem főzne, tehát tulajdonképpen csak vajaskenyéren élne,mert egyoldalú segítséget nem fogad el, csak magára meg nem főz, mondván, hogy egy emberre nem éri meg. Rendelni meg nem szeret, nem is ért hozzá. Tehát ha valaki nem eszik vele együtt, akkor tulajdonképpen nem eszik főtt ételt.
2022. nov. 27. 13:46
 29/57 anonim ***** válasza:
11%
Mocskos férfiak !
2022. nov. 27. 13:47
 30/57 anonim ***** válasza:
68%

#29 HÉTKÖZNAP átmegy enni. HÉTVÉGÉN átmegy enni, és ott tölti a napot.

HÉTKÖZNAP nem tölti ott a napot.

Többet nem fogom elmagyarázni, ennél részletesebben nem tudom. Ha még mindig nem fogod fel, érdemes lenne egy teljeskörű kivizsgálásra elmenned, mert súlyos betegség jele is lehet, ha ennyire nehezen fogsz fel egyszerű mondatokat.

2022. nov. 27. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!