Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka foztje. Felnőtt külön...

Anyuka foztje. Felnőtt külön háztartást vezető nő szerintetek normális ha hétköznap is nagyrészt de hétvégén mindig egyedül az anyjánál ebédel, délre érkezik és ott tölti a napot a maradék kaját pedig viszi?

Figyelt kérdés
A nem létező háztartásba pedig elhordja az anyja eszközeit. Arról nem beszélve hogy milyen kapcsolata lehet? Soha nincs igény közös programra.. Nincs gyerek, nincs semmi kötöttség, annyi hogy eljár dolgozni

2022. nov. 27. 11:40
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
96%

Amíg anyukám közelében laktam, én is gyakran jártam hozzá enni.

Hogy miért ? Mert alapból látni akartam őt , és akár hány éves is vagyok-leszek, mindig a " kicsi lánya " maradok és szeretettel főzött nekem.

Most már nincs olyan erőben, hogy gyakran főzzön és sajnos messzebb is lakom tőle, így kicsit ritkábban tudok elmenni hozzá mint annak idején, de most én viszek neki ételt. ( amúgy meg én fizetem az ebédét minden nap amit kivisznek neki hétköznaponként)

Ne írigykedj, inkább örülj annak, ha valakinek ennyire szoros a kapcsolata a szüleivel.

A dolog többi részéhez amit még írtál, valószínűleg nincs semmi közöd.

Ha neki így jó, akkor élje így az életét.

2022. nov. 27. 12:07
 12/57 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg a szülő támogassa a gyereket, amíg és amiben tudja, akárhány éves a gyerek. Ha ő így tudja, akkor segítse így. Szerintem az a szülő gáz, amelyik a gyerekétől vár anyagi segítséget. Te meg csak mártír vagy, ha nem érzed magad jól a szerepedben, akkor lépj ki belőle, adj lejjebb a terheidből.
2022. nov. 27. 12:10
 13/57 anonim ***** válasza:
99%
Rájuk tartozik csak, ha nekik megfelelő így, akkor semmi gond.
2022. nov. 27. 12:11
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
És kit érdekel, hogy te főzöl? Én is, minden nap, mert kikapcsol. Ettől még pont nem érdekel, hogy valaki nem főz magára.
2022. nov. 27. 12:13
 15/57 anonim ***** válasza:
99%

Panaszkodott neked az említett nő anyja, vagy a férje?

Mert egyébként ha nem és nekik így megfelel, akkor senkinek semmi köze nincs hozzá. Ennél extrémebb módon is élnek emberek és jó nekik. Lehet, hogy mindnyájan boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak, mint te.

Ez van!

2022. nov. 27. 12:13
 16/57 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező!

50 éves vagyok, van családom, gyerekem. Anyukám 83 éves. A közelemben lakik. Sokszor beugrunk hozzá ebédelni, vagy kávézni. Ő imádja és igényli is ezt. Főz nekünk sokszor, igen. Máshogy nem tudja magát hasznosnak érezni ennyi idősen.

Ha nincs feladata, akkor jön a depresszió, a "semmire sem vagyok már jó érzés" az ilyen idős embereknél.

Mi a testvéremmel vásárolunk neki, visszük az alapanyagokat, pénzt nem fogadunk el érte, pedig a kicsi nyugdijabol mindig oda akarja adni.

Mi ezért csináljuk. Anya hasznosnak érzi magát, mi pedig a munkahely után nem kell hogy még itthon is minden áldott nap a tűzhely mellé álljak.

Fordítva is működik, amikor én készítek nagyobb adag ételt, akkor abból kap anya és a testvéremek is.

Én nem látok semmi rosszat abban amit leírtal, amennyiben az mindkét félnek ad valamit és nekik megfelelő.

2022. nov. 27. 12:17
 17/57 anonim ***** válasza:
99%
Valakinek nagyon fájnak a normális válaszok. 😃😃 A lepontozoknak savanyú a szőlő. Szegénykék...
2022. nov. 27. 12:24
 18/57 anonim ***** válasza:
98%
Abszolút teljesen normális. Bár azt nem értem hogy elhordja az anyja eszközeit, de nem is ez volt a kérdés.
2022. nov. 27. 12:30
 19/57 anonim ***** válasza:
96%

"És nem faj csak ki vagyok akadva az ilyen embereken. Én készítek a szüleimnek, gyerekeknek és a férjemnek ebédet a saját háztartásomban"

Gondolom, innen fúj a szél. Nézd, nem baj, ha t*köd kivan már a főzéssel, ettől nem leszel rossz ember, kérd meg a férjedet, hogy néha ő főzzön. Vagy esetleg néha rendeljetek. Nem egyedül a te dolgod a háztartás vezetése, nyugodtan kérj segítséget, csak ne legyél ennyire féltékeny másokra.

2022. nov. 27. 12:37
 20/57 anonim ***** válasza:
97%
"Azért mertem kiírni a kérdést mert abnormális szerintem és kíváncsi voltam más mit gondol erről." Azt gondolom egy pletykafészek vagy, aki abba ugat bele amihez semmi köze.
2022. nov. 27. 12:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!