Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem adják vissza a...

A szüleim nem adják vissza a pénzem mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még 2020-as ballagásomra kaptam a nagyszüleimtől pénzt, és a rokonjaimtól pénzt.

Az 100.000 ft volt, illetve a 2021-es karácsonyomra kaptam 50.000 ft-ot.

A szüleim kölcsön kértek 100.000 ft-ot mert akkor akartam új autót venni, amit meg is vettek viszont én rá fél évre mondtam nekik, mikor óhajtják visszaadni a pénzem mert én is szeretnék spórolni, félrerakni(akkor akartam venni új telefont) illetve magamra is költeni, azt mondták majd visszaadják csak most nincs pénzük…Ez volt 2 és fél éve.. Majd apukám az 50.000 ftomból lenyúlt kérdés nélkül 30.000 ft-ot amit a kocsija frissítésére fordított ez volt 2021-ben. Azóta győzködöm őket, hogy mikor adják vissza, mert én is szeretnék magamra fordítani, (új ruhák, spórolni is akarok) ezt hajtogatják, hogy nincs pénzük. Persze apukám azóta a mostani hétvégén 80.000 ftért vett magának egy nadrágot, 40.000 ftért egy kabátot és 30.000 ftért egy pulcsit.

Anyukám visszaadná ha kéne, de ő a kéz műtéte miatt nem dolgozik így őt nem is kínzom ezzel a kérdéssel.

Viszont a saját apám magára többet költ mint a saját lányára, anyukám 140.000 ft-nyi fizetésből fizeti a heti 5.000 ftos edzéseimet(lovaglás) a ruháimat amik 3 hetente változnak, illetve ő fizeti a kaja vásárlást és az áramot is. Ehelyett apukám májusban kb 800.000 ft értékben elkezdte kint a kertet dekorálgatni a hülye térkőivel, ahelyett, hogy a saját lányára akármennyi időt is fordítana.

Nagyon elhanyagol sajnos.

Mit tehetek ez ellen szerintetek?

2022. nov. 24. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy felcsesz ha ilyet olvasok😠
2022. nov. 27. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!