*Helló *18 éves vagyok és a szüleim nem engednek tovább tanulni, Debrecenbe mennék tovább tanulni és elenem vannak hogy ne mennyek tovább tanulni. *Vissza tartanak úgy érzem. *Tanácsot adnátok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 13:31
2/31 anonim válasza:
Gondold át, hogy a segítségük nélkül fenn tudod-e tartani magad.
Engem sem engedtek mégis elmentek ami azzal járt, hogy semmilyen téren sem támogattak.
Diákmunkával, ösztöndíjból és kollégiumban megoldottam, hogy ne függjek tőlük.
3/31 anonim válasza:
Mondhatnám hogy igazad van első, de szerinted hogyan kellene csinálnia? Jelentkezik és megy, majd kifizeti az esetleges albérletet, tankönyveket, utazási költségeket, esetleg élelemmel is ellátja magát?
4/31 anonim válasza:
Ilyen gyönyörű helyesírással, én is tovább tanulnék. Mutasd meg szüleidnek ezt a kérdést, hogy 18 évesen így kérdezel az interneten, ha meglátják, biztos vagyok benne, támogatni fognak a tovább tanulásban.
5/31 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit takar nalad a tovabbtanulas, egyetemre gondolsz?
Jelentkezel levelezore es mellette dolgozol.
Megoldhato, nehez, de tul lehet elni.
6/31 anonim válasza:
Szerintem járd újra az általánost, hátha ragad még rád valami a koszon kívűl és megtanulsz kicsit helyesebben írni, mert ez katasztrófa !!Első ránézésre is a kérdésedben van vagy 7 helyesírási hiba.
7/31 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy nem magyar szakon szeretnél továbbtanulni... :)
8/31 anonim válasza:
Botranyos az irasa, ez teny, de nem tudhatjuk mi lehet a hatterben. Lehet, hogy diszlexias, ez viszont nem kizaro ok a tovabbtanulasban :)
9/31 anonim válasza:
Úristen, kiakadtak a szemgolyóim ahogy ezt olvastam. Először is, és ez a legfontosabb: tanulj meg írni, AZTÁN menj továbbtanulni 🤦♀️🤷♀️
10/31 anonim válasza:
Nem hinném hogy diszlexiás… amúgy meg úgy elég nehéz, ha nem támogatják a szülei ebben, mi sem tudunk nagyon tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!