Ti engednétek 18 éves lányotokat 20km-ről Debrecenbe lights offra bulizni, ami este 10-től reggel 4-ig tartana, tömegközlekedéssel jönnének haza, baráti társasággal?
Jó tanuló, egyetemre készülő lányról van szó,aki céltudatos, még egy barátja volt eddig,nem ribi, nem is viselkedik úgy.
Elmondása alapján előtte "alapoznának" valamelyik bárban,mivel oda bevinni nem lehet semmi alkoholt, venni pedig nem feltétlen vennének ott. Engedjem el vagy ne? nagyon féltem, ki tudja ki mászkál éjszaka az utcán... Viszont nem akarok megtiltani neki mindent, már csak nagykorú,de első debreceni bulija,eddig csak házibuliba járt,mondjuk 3 havonta egyszer, onnan viszont mindig a megbeszéltek szerint tért haza. Köszi!
Egyet jegyezz meg: Fiú barát nem barát,hanem max. barát zónába kényszerült,és mindig ott lesz a hátsó szándék.. Ilyen baráti társaságra ne alapozz. Ha barátnőkkel megy,oke.
Nagy korú nem egyenlő a felnőttel.
Utolsó, tökéletesen leírtad, hogy hogy ne kezelj egy 18 éves "gyereket". Oké, 18 évesen nagykorú, nem felnőtt, de bőven el lehet engedni szórakozni. Egy egyetemistának nem csak az a dolga, hogy tanuljon, építse ki a maga ismertségi körét, barátkozzon, ismerkedjen, legyen nyitott a világra (jó értelemben).
Engedd szocializálódni, kérdező, nem lesz ennyitől semmi baja.
"Egyet jegyezz meg: Fiú barát nem barát,hanem max. barát zónába kényszerült,és mindig ott lesz a hátsó szándék.. Ilyen baráti társaságra ne alapozz. Ha barátnőkkel megy,oke." a lány és a fiú is kerülhetett barátzónába az egyértelműség kedvéért, egyébként nekem vannak fiú haverjaim, de szerintem ha már barát irányba mélyül a dolog, nagy esély, hogy az egyik érzelmileg belelovalja magát, nem feltétlen, csak elég gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!