Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák mit szólnátok ha...

Anyukák mit szólnátok ha ilyen barátja lenne a barátotoknak?

Figyelt kérdés
Húszas évei elején járó lányotok haza vinne egy helyes, izmos, jó anyagi helyzetű, menő, nagydumás fiút. Mit szólnátok? Örülnél hogy ilyen barátja van, vagy féltenéd hogy kihasználja, megcsalja, stb?
2022. nov. 23. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ neked mi a nagydumás, mert az esetek kilencven százalékában ez simán annyit tesz hogy pózol, alakoskodik, játssza az eszét (ami nincs)
2022. nov. 24. 06:03
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

Jobban örülnék, mintha egy kis visszahúzódó srácot hozna haza.

Utóbbival voltam együtt, és nem a csendesség volt a probléma, hanem hogy mellette tutyimutyi volt (nem is egy). Ergo, ha pl. buliztunk, és rám nyomultak, vagy levakartam én (valahogy, a 165 cm-mel), vagy így jártam.

2022. nov. 24. 07:20
 13/16 anonim ***** válasza:
19%
A csunya is megcsalja elobb utobb, ezt legalabb nem kell szegyellni az utcan
2022. nov. 24. 08:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebből a leírásból semmi érdemlegeset nem tudtunk meg a fiúról. A nagydumásság meg nekem sem feltétlenül pozitív jelző. Ha ez egyszerűen barátságosat, közvetlent és humorosat jelent, az jó, de ha "szövege van", azaz arcoskodó, teszi az agyát, nagypofájú, az halálosan irritál. Külsőre nem nekem kell tetszenie, nem érdekel hogy néz ki. Az anyagi helyzete lehet más érdeme (szülőké), vagy ha saját, akkor is lehet jó is (kitartással, jó ésszel végzett munkával szerzett pénzt), rossz is (mondjuk seftelget valami szarral, vagy van egy tróger vállalkozása, és gátlás nélkül mindenkit ott ver át és húz le, ahol tud).
2022. nov. 24. 09:32
 15/16 anonim válasza:
30%

Na, a pasigyűlölő ide is idetalált:D Most hogyhogy nem azt írod, hogy ezt is húzza le pénzzel ugyanúgy, ahogy egy visszahúzódóval tenné?!

Amúgy semmit. Ha boldogok, szeretik és tisztelik egymást, nekem mindegy, kivel van.

2022. nov. 24. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajat privát döntése.
2022. nov. 24. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!