Anyukák mit szólnátok ha ilyen barátja lenne a
barátotoknak?
Figyelt kérdés
Húszas évei elején járó lányotok haza vinne egy helyes, izmos, jó anyagi helyzetű, menő, nagydumás fiút. Mit szólnátok? Örülnél hogy ilyen barátja van, vagy féltenéd hogy kihasználja, megcsalja, stb?
Egy huszonéves nőnél tök mindegy hogy mit szólnék. Amit megtehetek hogy ott leszek a gyerekemnek támasznak ha esetleg átbasszák.
2022. nov. 23. 21:17
3/16 anonim válasza:
Örülnék. Nem értem a feltételezést, ha csúnya, nyüzüge, szegény, csendes akkor is kihasználhatja, megcsalhatja, az ember igyekszik a legjobbra számítani.
2022. nov. 23. 21:19
4/16 anonim válasza:
Nem zavarna, ha ilyen barátja lenne a barátomnak.
Csak azt nem értem, hogy jön ide a lányom...
2022. nov. 23. 21:24
5/16 anonim válasza:
Nem érteném, miért a lányom hozza haza a barátom barátját, de amúgy nem lenne hozzá semmi közöm.
2022. nov. 23. 22:07
6/16 anonim válasza:
Ez lenne a normális... Szégyellném, ha a lányom hazahozna egy pózer, cigis-piás alakot. Az is gáz, ha velünk van és a telefonját nyomkodja végig. Ilyen is volt már...
Nagyon örülnék neki, ha a kérdésben leírtakat hozná haza a lányom :)
2022. nov. 23. 22:07
7/16 anonim válasza:
Bocsi, de nekem ez a kérdés úgy tűnik, mintha a lány kérdezné és megerősítést várna. Helyes, izmos, menő? Ez nem anyukától hangzik el:D
Amúgy az én családomban tudom, hogy (bár már felnőttek vagyunk mindketten, de ha csak fiatalabb korunkra gondolok) akár húgom, akár én ilyennel állítottunk volna haza nem kedvelte volna senki. Erről a leírásról nekem az arcoskodó pózer egyedek jöttek le. Dehát kinek mi, nyilván az a lényeg, hogy a gyerek boldog legyen egy EGÉSZSÉGES kapcsolatban.
2022. nov. 23. 22:23
8/16 anonim válasza:
A nagydumásság nem szimpi
2022. nov. 23. 22:44
9/16 anonim válasza:
Sztem ezek pozitiv dolgok. Inkabb mint egy nyuzuge eletkeptelen. Megcsalhat ugyanugy mind2
2022. nov. 23. 23:18
10/16 anonim válasza:
Itt az otromba pasik irigyek, látszik a válaszok közt is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!